The Story of Alexander Slot

The Story of Alexander Slot

The Story of Alexander este un slot video online care le permite jucătorilor să călătorească în timp. Un joc care va fi cu siguranță pe gustul pasionaților de istorie. Dați play slotului și observați pe parcursul derulării poveștii viața oamenilor din cele mai vechi timpuri!

Slotul creat de EGT se distinge față de alte jocuri prezente în oferta cazinourilor online printr-o grafică bună, efecte vizuale reușite și pictograme atent realizate. Călătoriți în timp cu The Story of Alexander pentru a trăi o aventură plină de peripeții.

Țara în care s-a născut Alexander este plină de intrigi, aventuri riscante și mistere. De cealaltă parte, Alexandru este un om de onoare care va lupta împotriva tuturor dușmanilor și va câștiga în cele din urmă datorită calităților cu care a fost înzestrat.

La prima rotire a slotului, veți fi uimiți de modul în care a reușit EGT să reprezinte natura prin intermediul pictogramelor și a fundalului care stă ascuns în spatele rolelor. Se poate observa cu ușurință verdele luxuriant al copacilor și piscurile munților acoperite de zăpadă. Frumusețea naturii este, fără doar și poate, primul lucru care atrage atenția tuturor jucătorilor.

Simbolurile slotului The Story of Alexander

Apoi, apar rând pe rând multe alte simboluri foarte realiste: Alexander, armăsarul sau, o tânără foarte frumoasă, un cufăr și un elefant decorat. Toate aceste elemente fac parte din atmosfera unui slot cu tematică istorică.

Altfel, The Story of Alexander este un slot video pe cinci role și dispune de 50 de linii de câștig. Jucătorii nu vor mai fi nevoiți să seteze manual numărul monedelor pe care vor miza în cadrul rotirilor. Opțiunile de pariere sunt următoarele: 50, 100, 250, 500 sau 1000.

Acest joc de tip slot se mulează pe necesitățile oricărui jucător, și nu numai a celor care obișnuiesc să parieze sume mari de bani. Potențialele câștiguri ar putea fi ridicate de jucători sunt prezentate în mod detaliat în secțiunea de plăți.

Cele mai importante pictograme sunt cele care îl întruchipează pe Alexander și pe iubita sa. Atunci când jucătorii au curajul de a efectua un pariu maxim și au norocul de a da peste 5 astfel de simboluri, vor primi o sumă impresionantă de bani-5000 de monede.

Avantajul acestui slot este că va returna câștiguri mai mici chiar și atunci când nu reușim să adunăm măcar 3 simboluri wild pe role. Spre exemplu, în cazul în care jucătorii reușesc să aterizeze 2 simboluri Alexander, premiul va fi de 200 de monede.

The Story of Alexander este disponibil și pe bani virtuali. Optați pentru această experiență pentru a vă distra și pentru a afla în același timp cum puteți câștiga bani cu acest slot într-un mediu simulat. Astfel, veți acumula experiență înainte de a încerca jocul pe bani reali!

Combinații câștigatoare

În jocul de bază, jucătorii pot da peste combinații câștigatoare doar atunci când reușesc să adune mai multe simboluri identice pe role. Apoi, de mare ajutor se poate dovedi simbolul sălbatic al slotului (armăsarul negru), care poate înlocui oricare dintre icoanele obișnuite.

Armăsarul înlocuiește anumite simboluri pentru a completa combinațiile câștigatoare. Wild-ul nu va ateriza niciodată pe primul tambur al slotului, ci doar pe 2, 3, 4 și 5.

Simbolul scatter, în schimb, va apărea pe rolele impare ale slotului (1, 3 și 5). Trei simboluri scatter afișate pe ecran înseamnă automat 10 rotiri libere și un wild. Acest slot este plin de bonusuri.

Opțiunea Gamble poate fi aleasă de jucători imediat după rotirile câștigatoare. Preziceți culoarea cărții din pachet și vă dublați suma câștigată anterior. Există și un jackpot creat pe patru nivele. Apare întâmplător în ecuație și are la bază, de asemenea, un joc de cărți.

Dumneavoastră veți fi pus în situația de a alege trei cărți identice (inimă roșie, frunză, romb, treflă). Dacă reușiți acest lucru, atunci vă înscrieți cu succes la unul dintre jackpot-urile atașate slotului The Story of Alexander.

Despre Cazinourile Online
Toate jocurile de noroc din mediul online au caracteristici proprii și am învățat din experiență că la jocurile de cazinouri online este nevoie de o adevarată strategie, nu doar să iți încerci norocul. În primul rând trebuie să știi cum să alegi cazinoul potrivit și apoi jocul potrivit. Jucătorii cu experiență și cei care citesc recenziile jocurilor și a cazinourilor online își cresc șansele de câștig.
Secțiuni din Blog
Articole recente
Recent News
Lucky Lady’s Charm 09 ian. 2024
Recent News
Leprechaun goes to Hell 10 sept. 2018
Recent News
Dead or Alive 08 sept. 2018
Recent News
Bonusuri Gratuite 04 sept. 2018
Recent News
Sweet Alchemy 22 aug. 2018