Termeni și Condiții

Termeni şi condiţii e-Cazinouri.ro

Aceşti termeni şi condiţii (“Termeni”), se referă la utilizarea website-ului e-cazinouri.ro, deţinut de SEO Services Plus (“Proprietarul”, sau “Noi”). Vă rugăm, să citiţi cu atenţie aceşti termeni înainte de folosirea acestui website (“Site-ul”).

Vă rugăm, să citiţi cu atenţie condiţiile de mai jos, iar în cazul în care nu sunteţi de acord cu ele, vă rugăm să părăsiţi website-ul.

Ne rezervăm dreptul de a modifica Termenii și Condițiile în orice moment, fără o notificare în prealabil şi vă sfătuim să verificaţi aceasta pagină periodic pentru a rămâne informați cu privire la modificările făcute.

Utilizarea website-ului e-cazinouri.ro

Informaţia care este prezentată pe paginile website-ului nu este dedicată minorilor. În cazul în care aveţi sub 18 ani sau sub vârsta legală pentru jocurile de noroc din România, vă rugăm să părăsiţi website-ul.

Aveţi dreptul să folosiţi acest website în mod gratuit, pentru scopurile Dvs., personale, necomerciale.

Ar trebui să folosiţi webite-ul conform cu:

  • confidenţialitatea,
  • protecţia datelor,
  • proprietatea intelectuală, precum şi a altor legi care se aplică în prezent în vigoare în România.

Proprietate intelectuală

Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra webite-ului, a conţinutului său şi/sau în conţinutul publicat pe acesta, rămân în posesia proprietarului.

Prin „conţinut”, ne referim, dar fără a se limita, la toate imaginile, textele, grafică, operă de artă, interfeţe vizuale, cod şi software.

Nu aveţi voie să copiaţi, reproduceţi, să transmiteţi, să publicți, să distribuiți sau să, exploatați comercial,  fără a primi permisiunea noastră în scris.

Politica de confidenţialitate

Politica noastră de confidenţialitate este destul de simplă și parte a Termenilor și Condițiilor. Aceasta se aplică utilizării de către Dvs. a website-ului e-cazinouri.ro.

Puteţi citi Politica noastră de confidenţialitate, făcând clic aici. Prin accesarea şi vizualizarea webite-ului, recunoaşteţi că sunteţi de acord că transmisiile pe Internet nu sunt complet sigure deocamdată.

Trebuie să fiţi conştienţi de faptul că orice date transmise pe website, pot fi citite şi de alte persoane, chiar interceptate printr-o transmisie criptată.

Limitare a răspunderii

Pe website-ul nostru nu se organizează jocuri de noroc. Noi nu suntem doar operatori de jocuri de noroc. Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale pierderi pe care le puteţi suferi.

Nu suntem responsabili şi nu suntem obligaţi să vă ferim de eventuali viruşi sau alt tip de malware care vă pot afecta dispozitivele mobile sau computerele.

e-Cazinouri.ro, nu garantează că website-ul va lucra fără erori sau alte defecte, sau că va garanta anumite rezultate specifice.

Site-ul trebuie privit ca atare. Toată informaţia de pe acest site se poate schimba fără aviz prealabil.

Dumneavoastră vă asumaţi toată răspunderea pentru felul în care folosiţi acest website, precum şi alte site-uri prezente aici.

Noi nu garantăm că website-ul va avea disponibilitate neîntreruptă sau că va fi fără viruşi sau alte erori.

Nu vom fi responsabili pentru eventualele pierderi sau daune ca rezultat direct sau indirect de viruşi, malware, atacuri de tip troian, respingerea atacurilor de serviciu sau a oricăror alte cazuri de acest tip.

În calitate de companie responsabilă, vom lua toate măsurile necesare pentru a reduce aceste riscuri, dar nu va fi trasă la răspundere pentru chestiuni în afara controlului nostru.

Hiperlinkuri, legăturile externe

Acest site conţine link-uri către terţe website-uri, care nu sunt protejate de politica noastră de confidenţialitate.

Vă rugăm să aveţi în vedere faptul că nu putem răspunde şi nu putem controla politica altor website-uri.

Nu garantăm că informaţiile oferite de noi în ceea ce priveşte website-urile unor terţe părţi sunt corecte.

Noi oferim aceste informaţii cu bună-credinţă şi nu răspundem pentru informaţiile care sunt incorecte sau expirate.

De asemenea, este responsabilitatea Dvs., să verificaţi termenii şi condiţiile de pe website-uri terţe, înainte de a intra într-un acord cu o terţă parte.

Jocul responsabil la cazinourile online

Un joc responsabil înseamnă un control strict asupra orelor şi sumelor alocate jocurilor de noroc.

Trebuie să ţineţi cont faptul că jocurile de noroc pot duce la dependenţa. Noi sfătuim cititorii noştri să apeleze la ajutor profesional în prezenţa riscului de a deveni dependent de jocurile de noroc.

Jocurile de noroc sunt interzise minorilor în România. Persoanele cu vârsta sub 18 ani nu ar trebui să acceseze sau să vizualizeze website-ul.

Legile aplicabile şi jurisdicţia

Termenii vor fi guvernaţi şi setaţi în conformitate cu legile din România. Instanţele competente din România, au competenţa de tip non-exclusivă asupra oricăror dispute care decurg din Termenii și Condițiile e-cazinouri.ro.

Cum ne puteți contacta

În cazul în care aveţi întrebări, reclamaţii sau propuneri despre website-ul nostru, vă rugăm să ne trimiteţi un e-mail la office@e-cazinouri.ro sau un mesaj prin intermediul formularului online, din pagina de contact.