Sweet Alchemy

Sweet Alchemy

Sweet Alchemy este un joc plin cu bunătăți, cu dulciuri, bomboane și jeleuri în cascadă într-un slot de stilul Candy Crush cu o animație extraordinară și cu recompense mari.

[single_affiliate title=”Sportingbet” size=”big”]

Dulciurile sau bomboanele dacă preferați sunt o temă destul de obișnuită a slot-urilor de jocuri online și Sweet Alchemy este o completare foarte reușită a trendului pentru cazinouri online.

Nu lăsați însă tema drăguță, dulce si savuroasă să vă oprească. Jocul este plin de caracteristici unice care cu siguranță vă vor încânta. Chiar dacă nu aveți o predispoziție pentru dulciuri, acest joc de noroc online oferă distracții și premii în bani reali.

Sweet Alchemy, marca Pla’n GO

Sweet Alchemy este un slot de joc marca Pla’n GO, care poate fi jucat de la 10p o rotire pe orice fel de dispozitiv. Cu victorii în cascadă, formați câștiguri cu grupuri de simboluri.

[single_affiliate title=”Netbet” size=”big”]

Fiecare victorie consecutivă contribuie la Sugar Rush Meter, care adaugă la grilă regulatele Wilds, Striped Wilds si Dotted Wilds.

Câștigurile consecutive vor duce, de asemenea la caracteristica Mix The Elixir, unde puteți juca cu până la 7 Candy Spells (rotiri)- jucate pe o grilă 9×9, puteți beneficia de la 3 vrăji diferite pentru a amesteca, până la 12 simboluri wild și distrugerea simbolurilor pentru a forma victorii.

De asemenea, colectați simboluri pentru a ajunge la niveluri care ajută la caracteristica bonus Elixir of Power – aici faceți selecții pentru a căștiga premii în numerar sau multiplicatori de până la 10 ori din rotirile dumneavoastră gratuite.

Jocuri de cazino recomandate

În sfârșit, există o caracteristică Map, unde veți câștiga 15% din activitatea dumneavoastră de bază atunci când ajungeți la anumite etape.

Există 4 simboluri cu plată ridicată, reprezentate de o stea (disponibilă numai in runda liberă), inima, nuci si o pastilă. Simbolurile cu plată redusă sunt reprezentate dintr-un cub, fasole, con și o gogoașă.

Nu există nici un simbol de bonus sau scatter, în schimb jocul gratuit este declanșat prin umplerea indicelui Sugar Rush Meter cu 38 de simboluri.

Sweet Alchemy este jucat pe o grilă de 5×5, disponibilă pentru a juca pe toate dispozitivele. Cu o temă magică acoperită cu zahăr, este o ofertă de grilă în cascadă și beneficiază de bomboane pline de acțiune, vrăji și puteri magice.

[single_affiliate title=”Unibet” size=”big”]

Din punct de vedere vizual, Sweet Alchemy are o temă dulce cu o întorsătură magică unde veți întâlni simboluri precum cuburi, fasole, conuri și gogoși, pastile, nuci, inimi și stele.

Acesta din urmă este cel mai valoros simbol care vă dă de 30 de ori miza dacă formați un grup de 8 sau mai multe simboluri. Există 3 simboluri Wild in Sweet Alchemy.

În ciuda sentimentului de Candy Crush pe care îl oferă acest slot, Sweet Alchemy este de fapt un slot extrem de volatil, unde puteți câștiga pana la 3000 de ori miza dumneavoastră, care poate fi obținută daca obțineți un multiplicator de 10x in caracteristica Elixir of Power.

[single_affiliate title=”Winmasters” size=”big”]

Sweet Alchemy conține o cantitate fantastică de distracție, cu un joc colorat, convingător si cu o caracteristică de lungă durata care nu pare prea dificil de activat. Setați jocul Autoplay, stați relaxați si vizionați modul de joc din acest slot, care vine cu un RTP de 94.5%.

Fanii Candy Crush vor fi încântați de un adevărat festin, deoarece cu Sweet Alchemy, ei vor juca nu numai la nivele complete, ci și pentru a câștiga plăți delicioase. O multitudine de caracteristici speciale vă vor menține cu siguranță ocupați ceva timp.

Păstrați-vă o privire asupra soldului dumneavoastră, deoarece va dura ceva timp pentru a înțelege regulile. Uitați de dieta dumneavoastră și încercați acest nou joc gustos.

Despre Cazinourile Online
Toate jocurile de noroc din mediul online au caracteristici proprii și am învățat din experiență că la jocurile de cazinouri online este nevoie de o adevarată strategie, nu doar să iți încerci norocul. În primul rând trebuie să știi cum să alegi cazinoul potrivit și apoi jocul potrivit. Jucătorii cu experiență și cei care citesc recenziile jocurilor și a cazinourilor online își cresc șansele de câștig.
Secțiuni din Blog
Articole recente
Recent News
Lucky Lady’s Charm 09 ian. 2024
Recent News
Leprechaun goes to Hell 10 sept. 2018
Recent News
Dead or Alive 08 sept. 2018
Recent News
Bonusuri Gratuite 04 sept. 2018
Recent News
Sweet Alchemy 22 aug. 2018