Super Flip

Super Flip

Super Flip, Play’n GO a făcut pentru cazinourile online încă o versiune de sloturi de calitate numită Super Flip. Superflip este un slot cu cinci role, cu trei rânduri și până la douăzeci de linii de plată; este plin de culoare și se mișcă repede, iar acele bobine clasice se rotesc într-un fundal opac, tulbure, unde orbitele colorate plutesc liber.

Cel mai bun jackpot non progresiv care poate fi câștigat este impresionanta valoare de 1.000.000 de monede. Primul premiu în bani de 1 milion de monede va fi rulat în role mari și medii. Ca de obicei, cele mai mari victorii apar în timpul rotirilor gratuite, dacă sunteți destul de norocoși, puteți câștiga până la 90 de rotiri gratuite. Țineți-vă ochii pe acele wilds , deoarece sunt responsabile pentru cel mai mare premiu în bani.

Puteti citi si prezentarea Book Of Ra Deluxe, care după succesul uriaș al clasicului Book of Ra, varianta îmbunătățită nu putea fi decât mai atractivă, ceea ce s-a și întâmplat.

Există cinci simboluri de mare valoare și sunt destul de tradiționale – un diamant albastru, o stea de aur, o potcoavă, un trifoi cu patru frunze și o căpșună; valorile inferioare sunt simbolurile cărții de joc – pică, inimă, cluburi și diamante.

Există un simbol Wild purple Wild, care va înlocui toate celelalte, cu excepția simbolului scatter – acesta este sigla Superflip care activează una dintre caracteristici. Simbolurile care dansează pe role sunt foarte atrăgătoare vizual; veți vedea trifoi, inimi, potcoave, diamante, cluburi, stele de aur, Super Flip și wilds.

Acesta este un slot plin de culoare, cu o grafică potrivită pentru numele său deoarece rolele se răstoarna în cazul în care este câștigată caracteristica de rotire gratuită. Acest lucru se întâmplă pentru a crește șansa de a obține câștiguri mai mari.

Super Flip oferă o caracteristică re-spin destul de simplă în timpul jocului de bazăși este activată prin umplerea primelor 2 role cu simboluri suprapuse și identice. Principala atracție a jocului este caracteristica „Near Win Re-Spin”, atunci când 2 pictograme identice se află pe prima și pe a doua rolă, ceea ce înseamnă câștiguri spectaculoase exact ca la Sizzling Hot Deluxe, un alt joc de cazino.

Jocul poate fi redat pe toate dispozitivele mobile și desktop, fie pe bani reali, fie gratuit. Super Flip poartă amprenta unui joc clasic, reamintindu-ne de clasicele sloturi din Las Vegas. Superflip este un joc de sloturi plin de culoare, plăcut, clasic, care va fi util când veți fi puțin obosit de sloturi 3D mega-complicate.

În timp ce prezintă simbolurile cele mai tradiționale, jocul apare în continuare foarte modern și simplu, cu un sunet pozitiv optimist și efecte speciale drăguțe. Simplitatea, în acest caz, este un plus, și având în vedere execuția de înaltă calitate, ne-am bucurat cu adevărat de felul în care arată acest joc, sunetele și modul în care rulează jocul.

Se întâmpla o gramadă de lucruri in acest slot – o gamă largă de pariuri, 90 de rotiri gratuite, 1 milion de monede jackpot, rotiri ale rolelor, Near Win Re-Spin și chiar opțiunea Gamble.

Este una dintre cele mai bune încercări de a moderniza slotul retro prin adăugarea unei grafice excelente și tone de caracteristici suplimentare. Merită să îl încercați ori de câte ori simțiți să jucați ceva simplu ca Starburst sau Twin Spin, dar doriți să încercați ceva nou și interesant. Acest slot are o întoarcere la jucător de 96% (RTP)

Despre Cazinourile Online
Toate jocurile de noroc din mediul online au caracteristici proprii și am învățat din experiență că la jocurile de cazinouri online este nevoie de o adevarată strategie, nu doar să iți încerci norocul. În primul rând trebuie să știi cum să alegi cazinoul potrivit și apoi jocul potrivit. Jucătorii cu experiență și cei care citesc recenziile jocurilor și a cazinourilor online își cresc șansele de câștig.
Secțiuni din Blog
Articole recente
Recent News
Lucky Lady’s Charm 09 ian. 2024
Recent News
Leprechaun goes to Hell 10 sept. 2018
Recent News
Dead or Alive 08 sept. 2018
Recent News
Bonusuri Gratuite 04 sept. 2018
Recent News
Sweet Alchemy 22 aug. 2018