Starburst

Starburst

Starburst este un joc video pentru cazinouri online, slot foarte popular, care rulează pe platforma furnizorului software NetEnt.

Este un joc devenit popular datorită efectelor speciale, a culorilor vibrante si strălucirii, prin grafica de excepție ce îi conferă un look cosmic.

[single_affiliate title=”Sportingbet” size=”big”]

Este cel mai recunoscut slot video din industria jocurilor de noroc și este adus la tine pentru a transforma averea în favoarea ta!

Deoarece pietrele valoroase au fost întotdeauna asociate cu bogăția și prosperitatea, a devenit o combinație perfectă pentru slotul video pentru cazinouri.

Starburst, primele sloturi NetEnt

Fiind printre primele sloturi NetEnt eliberate, acest joc vine cu o atmosferă plăcută și cu o muzică de fundal liniștită.

Slotul îmbină clasicul cu sloturile moderne care se bazează pe o poveste din zilele noastre, pe un film sau un eveniment întamplat in lume.

[single_affiliate title=”888casino” size=”big”]

Pentru jucătorii care se bucură de sloturi energizante cu ritmuri alerte, Starburst este alegerea perfecta, datorită dinamicii, a caracteristicilor distractive, ce fac din joc o experiență de neuitat.

Îți poți încerca norocul cu diamante și bijuterii pe 5 role, 3 rânduri și 10 linii cu potențial mare de câștig! Cititi recenzia Book Of Ra Deluxe, cel mai jucat joc de cazinou online

Tranditionalele „wild-uri” sunt înlocuite cu simboluri speciale denumite Starburst Wild, mai inovatoare, ce au forma unei stele strălucitoare.

Aceste Starburst Wild apar pe rolele 2, 3 sau 4 si rămân în loc pentru maxim 3 rotiri fără alte costuri suplimentare pentru jucător.

Simbolul Wild Starburst se extinde pe întreaga bobină si înlocuieste orice simbol pentru a ajuta jucătorul sa obțină combinația câștigătoare.

Combinațiile câștigătoare constau în 3, 4 sau 5 simboluri similare care trebuie să fie situate la rolele vecine.

În momentul în care a doua, a treia și a patra rolă sunt acoperite cu Wilds, se declanșează o re-rotire și întreaga rolă își menține poziția.

Dacă există Orice altă combinație câștigătoare, repornirea următoare este deja activată. Pot fi jucate maxim trei reprize.

Simboluri Starburst

Simbolurile prezente în joc sunt pietre prețioase de diferite culori, precum și o bară dungată si șapte roșu.

Acestea sunt foarte ușor de distins și jucătorul poate vedea foarte clar combinațiile câștigătoare.

Combinațiile câștigătoare sunt anunțate de efecte de lumini incântătoare care indică linia câștigătoare si deasemenea de texte animate cum ar fi „Combo” si „Super Combo”.

Nivelul maxim de emoții îl atingi în momentul în care textul „Big Win” vine însoțit de artificii de lumină.

[single_affiliate title=”NetBet” size=”big”]

Punctul culminant al jocului este oferit de textul „ Starburst” care oferă jucătorilor jocuri gratuite. Starburst nu oferă caracteristici precum dublarea, rotiri gratuite sau jackpot-uri.

In ceea ce privește câștigurile, Starburst îți poate oferi câștiguri de 100 de euro pe 10 linii de pariere, iar wild-urile îți pot oferi jocuri gratuite.

Acest joc oferă câștiguri atât pentru liniile realizate de la stânga la dreapta cât și de la dreapta la stânga, cu un pay out maxim de 5000 de monede pe linie.

Chiar dacă există foarte puține caracteristici suplimentare, Starburst a devenit probabil cel mai popular slot video datorită simplității, a interfeței clare și a regulilor necomplicate.

Dacă vreți să vă bucurați de sloturi video relaxante și simple, atunci Starburst vă va atrage cu siguranță atenția.

Popularitatea pe care a câștigat-o până acum și milioanele de jucători de cazinou nu pot fi înșelătoare.

Posibilitățile unor câștiguri uriașe sunt astronomice cu Starburst Wilds.

Despre Cazinourile Online
Toate jocurile de noroc din mediul online au caracteristici proprii și am învățat din experiență că la jocurile de cazinouri online este nevoie de o adevarată strategie, nu doar să iți încerci norocul. În primul rând trebuie să știi cum să alegi cazinoul potrivit și apoi jocul potrivit. Jucătorii cu experiență și cei care citesc recenziile jocurilor și a cazinourilor online își cresc șansele de câștig.
Secțiuni din Blog
Articole recente
Recent News
Lucky Lady’s Charm 09 ian. 2024
Recent News
Leprechaun goes to Hell 10 sept. 2018
Recent News
Dead or Alive 08 sept. 2018
Recent News
Bonusuri Gratuite 04 sept. 2018
Recent News
Sweet Alchemy 22 aug. 2018