Sizzling Hot Deluxe

Sizzling Hot Deluxe

Sizzling Hot Deluxe este combinația perfectă a unui joc la un cazino online ce formează tema unui slot machine. Este un joc foarte popular creat și dezvoltat de Novomatic, este foarte colorat , iar combinația de caldură, adrenalină și fructe poate suna ca o rețetă pentru o placintă sau pentru un desert apetisant.

Acest joc este, de fapt, unul dintre cele mai populare jocuri din cazinourile terestre din întreaga lume și a caștigat aceeași atracție și pentru jucătorii la casino România online. Acest tip de joc este foarte agreat de către jucători deoarece oferă atât variante joase cât și variante medii. Cu alte cuvinte, asta inseamnă ca oferă jucătorilor avantajul de a-și întinde fondurile puse în joc.

Sizzling Hot Deluxe, un joc video

Sizzling Hot Deluxe este un joc video de slot machine cu cinci role, și cinci linii de plată, iar acest număr nu poate fi modificat; designul este mai mult orientat pe partea de bază, cu niște role simple, cu margini gri, care conțin simbolurile de rotire, iar totul se află pe un fundal purpuriu.

Fiind inspirat de nostalgia unui joc tradițional de slot, Sizzling Hot Deluxe prezintă o serie de simboluri tradiționale, printre care se pot enumera pepeni, prune, lămâi, ciorchini de struguri, portocale, cireșe, si șapte roșii strălucitoare, la fel ca în cazul sloturilor vechi folosite. Acesta este un slot classic și este doar un pic diferit de alte sloturi similare. În cee ace privește sunetele, acestea sunt destul de generice și ne reamintesc, de asemenea de jocurile vechi de sloturi.

Pepenii verzi și strugurii sunt cele mai valoroase; valoarea lor este de 100 de ori miza de linie pentru o combinație de cinci pe o linie de plată activă.

În acest joc (Sizzling Hot Deluxe), nu există simboluri rătăcite sau sălbatice, numite “scatter” dar există o pierdere iar aceasta este reprezentată de o stea de aur; datorită rolului pe care îl joacă pictogramele “scatter”, ele nu trebuie neapărat să apară în rândurile adiacente pentru a fi câștigătoare – trebuie să apară cel puțin trei in poziție pentru a decerna o plată.

Pentru a căștiga, simbolurile trebuie să fie adiacente (fără alt simbol între ele), începând de la stânga la dreapta. Singura excepție este simbolul scatterului stelei galbene, care vă oferă o victorie sigură, cu condiția ca 3 dintre ele să apară pe linii, indifferent de poziția lor.

Modul de joc pe acest tip de slot este destul de simplu, fiind un joc de volatilitate medie. Cel mai mare simbol plătit în joc este norocosul 7 și dacă aveți norocul să aterizați 5 dintre aceștia pe o linie de plată activă, aveți ocazia să căștigați niște bani serioși, înfuncție de pariul făcut de dumneavoastră.

Steaua de aur cu cinci colțuri este simbolul “scatter” și poate genera căștiguri “scatter”. În cazul în care aterizați 3 sau mai multe dintre acestea oriunde pe role, aveți ocazia să caștigați un premiu consistent. Cum probabil vă așteptați, în jocul Sizzling Hot Deluxe nu există nici un element sau caracteristică de bonus.

Cu toate astea, reușește sa își păstreze jucătorii vechi interesați și de asemenea să atragă noi jucători.

Aici trebuie doar să setați nivelul pariurilor pe care urmează să le faceți și să utilizați butoanele “Start” sau “Autoplay” pentru începe Sizzling Hot Deluxe. Acest joc poate reprezenta o experiență minunată de joc, dar și una profitabilă, care este de fapt și ceea ce îi atrage pe jucători.

Slotul Sizzling Hot Deluxe este extreme de popular in următoarele țări: Anglia, Polonia, Rusia, Ungaria, România, Bulgaria, Elveția si Letonia. Sizzling Hot Deluxe este disponibil deasemenea și pe dispozitive mobile, telefoane cu tehnologia smart și tablete care rulează Android și IOS.

Bucurați-vă de acest joc classic pentru un timp de joc prelungit și poate veți obține o victorie decentă ce vă va face să îl jucați în continuare.

Despre Cazinourile Online
Toate jocurile de noroc din mediul online au caracteristici proprii și am învățat din experiență că la jocurile de cazinouri online este nevoie de o adevarată strategie, nu doar să iți încerci norocul. În primul rând trebuie să știi cum să alegi cazinoul potrivit și apoi jocul potrivit. Jucătorii cu experiență și cei care citesc recenziile jocurilor și a cazinourilor online își cresc șansele de câștig.
Secțiuni din Blog
Articole recente
Recent News
Lucky Lady’s Charm 09 ian. 2024
Recent News
Leprechaun goes to Hell 10 sept. 2018
Recent News
Dead or Alive 08 sept. 2018
Recent News
Bonusuri Gratuite 04 sept. 2018
Recent News
Sweet Alchemy 22 aug. 2018