Secrets of Atlantis

Secrets of Atlantis

Secrets of Altlantis este un slot cu 40 de linii de plată, alimentat pe platforma furnizorului de software NetEnt, un joc pentru cazinouri online. Localizat pe insula fictivă numită Atlantis, jocul prezintă simboluri colorate din lumea subacvatică.

[single_affiliate title=”NetBet” size=”big”]

Una dintre primele mențiuni despre Atlantis se găsește în lucrările lui Platon, în care filozoful antic folosește acest oraș care sfârșește pe fundul oceanului.

Secrets of Atlantis, secrete ale Atlantidei

Jucătorii care rotesc rolele acestui slot nu vor gasi adevaratele secrete ale Atlantidei, dar li se va acorda șansa de a câștiga premii în bani. În plus jocul este o plăcere ce prezintă tot misterul antic al unui oraș scufundat.

Înainte de a începe aventura subacvatică, vi se recomandă să vă setați miza. Ultilizați butonul „Coin Value” pentru a regla valoarea monedei, ce variază de la 0.01 la 1.

Ajustați valoarea monedei folosind secțiunea „Nivel”. Butonul „Max Bet” arată valoarea egală cu numărul de linii de plată selectate, înmulțită cu valoarea mizei de linie.

Butonul „Autoplay” este folosit pentru a regla numărul de rotiri efectuate fără întrerupere. Când sunteți gata, apăsați butonul „Spin” și începeți jocul.

[single_affiliate title=”UniBet” size=”big”]

Jocul deține simbolul „Nundge Wild”, ce reprezintă o sirenă. Acest simbol acoperă 4 poziții pe oricare dintre role, prin urmare poate să apară integral sau parțial în funcție de modul în care se rotește fiecare rolă la Secrets of Altlantis.

În cazul în care o parte din simbolul Sirenă intră pe o linie activă de plată, aceasta va fi împinsă în sus sau în jos pentru a acoperi întreaga rolă.

Redat pe orice fel de dispozitiv, acest joc oferă victorii în ambele sensuri; deasemenea există o caracteristică „Highlight”, în care cele 3 role de mijloc pot fi evidențiate pentru a declanșa un simbol „ Colossal Re-Spin”. Puteti citi si descrierea despre Sizzling Hot Deluxe.

Cu o senzație liniștitoare și odihnitoare, are o temă din mitologia antică grecească. Simbolurile de pe role includ crabi, țestoase, meduze, si versiunile bijuterii ale acestor creaturi marine.

Există deasemenea o scoică care este simbolul cu valoarea cea mai mare care vă recompensează cu de 400 de ori miza pe linie dacă obțineți 5 simboluri pe o linie de plată activă. Cautați misterioasa sirenă care reprezintă simbolul Wild, din Secrets of Altlantis.

Secrets of Atlantis are simboluri Wild extinse pe toate rolele. Aceste simboluri înlocuiesc toate celelalte simboluri și o combinație de 5 simboluri Wild vă va aduce un premiu de 1600 de ori miza dumneavoastră.

Toate simbolurile diferite vin ca simboluri stivuite, ceea ce inseamnă ca este posibil să umpleți ecranul cu orice fel de simbol la Secrets of Altlantis.

Un lucru unic la acest joc este caracteristica re-spin, ce poate fi activată după orice rotire normală. Caracteristica Re-Spin vă ofera o șansă mai bună de a obține câștigurile mult dorite, deoarece generează simboluri colosale care acoperă poziții de 3×4.

Rolele sunt așezate într-un fundal al orașului ruinat, ce se dizolvă lent în apele sărate ale mării, cu razele îndepărtate ale soarelui, ce oferă scenei o atmosferă magică.

Ca de obicei, cu NetEnt, Secrets of Atlantis este o versiune de înaltă calitate, cu un gameplay convingător și două caracteristici integrale inteligente. Acest joc vine cu un RTP de 97,10%, ca si Book Of Ra Deluxe.

Dezvoltatorii NetEnt îți dau șansa de a intra în orașele scufundate, eliberând jocul Secrets of Atlantis online. Faceți cunoștință cu locuitorii insulei scufundate și întoarce-ți-vă acasă cu comorile fabuloase!

Designul minunat, animația plăcută și coloana sonoră combinată cu caracteristicile suplimentare fascinante, fac din Secrets of Atlantis un joc de cazinou foarte atrăgător și popular.

Despre Cazinourile Online
Toate jocurile de noroc din mediul online au caracteristici proprii și am învățat din experiență că la jocurile de cazinouri online este nevoie de o adevarată strategie, nu doar să iți încerci norocul. În primul rând trebuie să știi cum să alegi cazinoul potrivit și apoi jocul potrivit. Jucătorii cu experiență și cei care citesc recenziile jocurilor și a cazinourilor online își cresc șansele de câștig.
Secțiuni din Blog
Articole recente
Recent News
Lucky Lady’s Charm 09 ian. 2024
Recent News
Leprechaun goes to Hell 10 sept. 2018
Recent News
Dead or Alive 08 sept. 2018
Recent News
Bonusuri Gratuite 04 sept. 2018
Recent News
Sweet Alchemy 22 aug. 2018