Planet Fortune

Planet Fortune

Planet Fortune este un slot video alimentat de software Play’n GO cu 40 de linii de plată și 5 role, special creat pentru cazinouri online. Acest slot este o fuziune de sci-fi și retro. Designul uimitor și caracteristicile interesante cu siguranță merită să dați acestui slot o rotire.

Scopul jocului Planet Fortune

Scopul jocului Planet Fortune este de a opri Revoluția Roboților – de aceea, tu, vânător al spațiului, trebuie să faci tot posibilul pentru a salva ziua! Dar, nu-ți face griji, sfârșitul planetei sau nu, îți primești averea într-un fel sau altul.

Înainte de a merge și a explora frontierele acestui spațiu, vi se recomandă să vă ajustați mizele. Făcând clic pe numerele din panoul rapid de pariere puteți seta pariurile care variază de la 0,05 la 100.

Butonul „Spin” este utilizat pentru a seta rolele în mișcare, iar opțiunea „Auto Play” va roti automat rolele fără întrerupere pentru un număr selectat de ori.

Roboții sunt simbolurile Wild și pot acționa ca substituenți pentru toate simbolurile din joc. Simbolurile Wild pot crea combinații de câștig pe cont propriu sau când le substituie într-o victorie.

Cititi prezentarea Secrets of Altlantis sau Sizzling Hot Deluxe, un joc video de slot machine cu cinci role.

Dacă obțineți 3 sau mai mule simboluri Wild la Planet Fortune, veți declanșa Revoluția Robotului care vă va acorda 10 rotiri. În timpul acestei caracteristici, toate simbolurile Wild, inclusiv cele care au declanșat caracteristica, vor deveni Sticky Wilds.

Sticky Wilds vor rămâne ca atare pe durata rotirilor, cu toate acestea, ele vor deplasa o rolă spre stânga cu fiecare rotire. Când ajung la sfârșit, simbolul va cădea de pe role.

Simbolurile pentru personaje la Planet Fortune și elemente sunt plasate în stive de câte 2, 3 sau 4 pe fiecare rolă. Când se declanșează caracteristica Mayhem magnetic, care se întâmplă în mod aleatoriu, două sau trei role adiacente se pot lipi împreună pe orice rotire care afișează doar mega simboluri 2×2 sau 3×3 .

Din punct de vedere vizual, Planet Fortune este stabilită în viitor, dar are o senzație retro – așezată într-un univers fictiv, te alături lui Astro-Adam și Extragalactic-Eva în căutarea unor noi frontiere.

Un cadru albastru deschis înconjoară rolele, iar în fundal putem distinge structurile și traficul navelor spațiale al acestei planete extraterestre.

Simbolurile includ cărți de joc A, K, Q, J și 10, precum și simboluri sci-fi, cum ar fi cristalele și pietrele prețioase. Veți vedea Astro-Adam și Extragalactic-Eva pe rolele care sunt personajele principale.

Astro-Adam este simbolul cel mai profitabil, oferindu-vă o miză de 18,75 ori miza dumneavoastră pentru 5 pe o linie de plată. Personajele și simbolurile de cristal vor apărea în stive de câte 2, 3 sau 4 simboluri pe fiecare rolă pentru a vă ajuta să câștigați mai mult.

Robotul este simbolul Wild și înlocuiește toate celelalte simboluri pentru a vă oferi victorii mai mari – de asemenea, acționează ca un simbol scatter.

5 simboluri Wild pe o linie de plată vă vor oferi 62,5 ori miza. Un alt joc pentru cazinourile online este si Book Of Dead, cu o prezentare destul de detaliata sau Cops’n Robbers un slot Play’n GO cu 5 role și 20 de linii de plată, inspirat de combaterea criminalității..

Simbolurile 10, J, Q, K, si A au o valoare mai mică. Planet Fortune este un slot foarte atractiv de privit, minunat de ascultat si foarte distractiv; totul despre acest slot ne amintește de spectacolele science fiction din anii 50 și 60 și vine cu două caracteristici bonus foarte colorate și potențial profitabile.

Există un RTP de 94.49% pentru acest slot.

Despre Cazinourile Online
Toate jocurile de noroc din mediul online au caracteristici proprii și am învățat din experiență că la jocurile de cazinouri online este nevoie de o adevarată strategie, nu doar să iți încerci norocul. În primul rând trebuie să știi cum să alegi cazinoul potrivit și apoi jocul potrivit. Jucătorii cu experiență și cei care citesc recenziile jocurilor și a cazinourilor online își cresc șansele de câștig.
Secțiuni din Blog
Articole recente
Recent News
Lucky Lady’s Charm 09 ian. 2024
Recent News
Leprechaun goes to Hell 10 sept. 2018
Recent News
Dead or Alive 08 sept. 2018
Recent News
Bonusuri Gratuite 04 sept. 2018
Recent News
Sweet Alchemy 22 aug. 2018