Sportingbet

SportingBet Banner

Sportingbet este unul dintre primele cazinouri online oferind pariuri sportive și jocuri de cazinou înca din anul 1998. Sportingbet are sediul în Malta iar datorită experienței câștigate începând din anii ’90 până în prezent a reușit să strângă circa 4 milioane de clienți in toată lumea.

Sportingbet

Ofertă exclusivă de bun venit la cazinou: 100% până la 700 RON

Sportingbet își împarte oferta între jocurile de cazinou și pariurile sportive. Printre jocurile de cazinou online avem, de exemplu, BlackJack și Ruleta iar pentru a completa oferta clienții pot juca, de asemenea, poker sau pot plasa pariuri sportive pe jocuri virtuale.

Printre tipurile de sporturi pe care puteți paria regasim Fotbal, Formula 1, Volei, Darts sau Biliard.

Acestea sunt doar câteva dintre sporturile populare, dar oferta este mult mai diversificată, pe site regasindu-se mult mai multe sporturi care vă așteaptă să plasați pariurile. Dacă sunteți în căutare de cote atractive și de oferte promoționale de bun venit atunci Sportingbet este soluția.

Avantaje Sportingbet:

 • Sportingbet este autorizat de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc din România prin Decizia 2163/28.08.2015
 • Este posibil să efectuați pariuri sportive și să jucați jocuri de cazinou
 • Sunt posibile pariuri pe sporturi virtuale
 • Evenimentele speciale sunt prezentate în mod clar
 • Serviciul FAQ de intrebări frecvente răspunde la multe întrebări înainte de a avea nevoie de a contacta serviciul pentru asistență clienți
 • Serviciul asistentă pentru clienți are un număr de telefon din România
 • Aplicația pentru dispositive mobile funcționează foarte bine fară probleme

Dezavantaje Sportingbet:

 • Structura paginii de internet nu apare pe deplin dezvoltată
 • Serviciul pentru clienți nu este accesibil 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână din 7

Platforma online

Platforma de internet Sportingbet se prezintă în modul următor: Pe partea din stânga, veți găsi un acces rapid la sporturile populare, cu toate că acestea, de asemenea, se regăsesc și pe antet. Pe coloana din dreapta clienții găsesc pariurile lor curente. În centrul platformei este prezentată oferta zilei.

SportingBet Banner Cazino

Tot în partea centrală se regasesc și promoțiile oferite de Sportingbet sau Bonusul de 100% făra risc valabil doar la prima depunere. În mod normal clienții trebuie să îndeplinescă niște condiții prestabilite pentru a beneficia de Bonusul oferit.

De asemenea, este posibil ca pariurile să fie făcute și prin intermediul aplicației pentru dispozitive mobile. Din păcate aplicația Sportingbet este facută doar pentru dispozitivele cu sistem de operare IOS. Utilizatorii cu sistemul de operare Android nu pot avea încă satisfacția să facă pariuri decât prin browser-ul de internet al dispozitivului mobil.

Pros / Cons
 • Bonusuri unice în fiecare zi
 • Există opțiunea de Live Casino
 • Puține jocuri sunt și mobile

Deschiderea contului

Deschiderea unui nou cont nu este un procedeu deosebit de dificil. Părțile interesate nu trebuie decât să introducă datele cu caracter personal și în cele din urmă să fie selectată o formă de plată, astfel încât să puteți plasa, de asemenea, pariurile. Pentru aceasta utilizatorii pot folosi Skrill Moneybookers, Visa, Mastercard, Ukash, Paysafecard, Neteller, Click2Pay, Speedcard sau serviciul de transfer bancar.

Serviciu / Suport clienți

Încă de la început Sportingbet a creat un bogat FAQ pentru a răspunde la o mulțime de întrebări care pot fi făcute. Utilizatorii, pe langă acest aspect, pot contacta serviciul pentru clienți prin telefon la numărul +40316300581. Suportul clienți poate fii contactat și prin e-mail sau prin live chat. Programul de lucru este de luni pana duminică de la ora 10:00 până la ora 20:30.

Concluzie

Oferta Sportingbet se împarte în două, de o parte pariurile sportive iar de cealaltă parte jocurile de cazinou. În oferta de pariuri sportive existentă sunt incluse foarte multe sporturi.
Aplicația mobilă este disponibilă numai pentru dispozitivele IOS.

Utilizatorii Android trebuie să navigheze pe site-ul web direct de pe dispozitivele mobile dar acest lucru nu reprezinta un impediment deoarece navigarea direct pe site se face fără nici un fel de problemă. Sportingbet este o solidă agenție de pariuri sportive și jocuri de cazinou.

Sportingbet

Ofertă exclusivă de bun venit la cazinou: 100% până la 700 RON

Joacă Acum!

Lasă un răspuns