NetBet

NetBet Banner
Netbet face parte dintr-un grup de cazinouri virtuale foarte prezent pe plan european. Cazinoul este proprietatea grupului Cosmo Gambling Company Limited și este licențiat și reglementat de jurisdicția jocurilor de noroc din România și anume de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN).

NetBet

Dublează-ți primul depozit până la 800 RON

Software-ul cazinoului este asigurat de IGT, Net Entertainment, iSoftBet, Leander Games și Amaya. Este vorba despre furnizori cunoscuți și capabili să garanteze jocuri fantastice, care permit utilizatorului să folosească mai mult de 400 de jocuri de tip slot machine.

NetBet în ciuda experienței sale tinere, încă din primele momente a fost notabil pentru bogăția de oferte și jackpot-uri lunare care pot satisface toate tipurile de jucători.

NetBet Casino își împarte oferta între jocuriile de cazinou și pariurile sportive. De asemenea sunt prezente atât jocuri de cazinou clasice dar și cele cu Live Dealer iar la pariuri sportive pariorii au posibilitatea să parieze atât pe pariurile normale din diferite sporturi dar și pe pariuri Live. Pasionații de Poker se pot bucura și de turnee foarte frumoase de poker pe care NetBet le pune la dispoziție.

Bonusuri oferite de NetBet

Bonusuri oferite de NetBet

Bonusurile NetBet diferă în funcție de categoria în care vreți să jucați. Acestea sunt diferite și trebuie să intrați în fiecare categorie în parte pentru a vedea care bonus este mai convingător. NetBet se împarte pe categorii și anume: Sport, Pariuri Live, Cazino, Dealeri Live, Vegas și Poker.

Sporturi NetBet

Sporturile pe care puteți paria sunt printre cele mai importante sporturi la nivel mondial și anume: fotbal, baschet, badminton, baseball, biliard, box, ciclism, cricket, curse de cai, fotbal american, futsal, golf, handbal, hochei pe iarbă, hochei pe gheață, lupte, motociclism, netball, polo, rugby, speciale, snooker, speedway, surf, tenis, volei, volei pe plajă, etc.

Suportul tehnic

Un alt punct forte pe care îl are NetBet este suportul pentru clienți care vine în întâmpinarea clienților pentru a rezolva orice tip de problemă. Inainte de a contacta asistența clienți puteți citi rubrica FAQ unde sunt prezentate întrebările frecvente cu răspunsurile aferente acestora. Asistenta clienți este disponibilă fie prin telefon la nr. +40 373780165, prin live chat între orele 10:00 – 23:00 sau prin formularul e-mail.

Trafic site

Traficul site-ului este în continuă creștere, datorită deschiderii secțiunii cazinoului. Acest lucru înseamnă că utilizatorii activi se regăsec chiar și în afara orelor de vărf.
Monedele și limbile folosite de către NetBet

Printre monedele disponibile se regăsesc principalele monede internaționale dar și multe altele. Monede disponibile: EURO, USD, RON, CAD, CHF, GBP etc. Limbiile în care NetBet se adresează clienților săi sunt urmatoarele: Româna, Engleza, Franceza, Germana, Greaca, Rusa, Spaniola etc.

Opţiuni de plată

NetBet folosește ca și opțiuni de plată atât pentru a depune cât și pentru a retrage printre cele mai sigure metode de pe piață la ora actuală. Printre metodele de plată pe care NetBet le utilizează amintim urmatoarele: MasterCard, Visa, Neteller, Entropay, Paysafecard, Skrill Moneybookers, Astropay, Euteller și altele.

Jocurile oferite de către NetBet

NetBet ofera mai multe mese de ruletă, blackjack și baccarat în versiunea classică sau specială, cu diferite limite. Slot-uri de la IGT și iSoftBet ca Rango, Pixies of the forest, Star Trek si Royal Cash. Slot-uri NetEnt cu rotiri gratuite și jocuri bonus, inclusiv Gonzo’s Quest, Starburst și Robin Hood. Video Poker simplu sau mulți hand, în mai multe variante.

Comunitatea NetBet

Comunitatea este foarte variată, având în vedere combinația între jucătorii cu experiență și jucătorii ocazionali. Este, de asemenea, o comunitate foarte activă pe Facebook, unde puteți găsi informații despre promoțiile curente și foarte multe noutăți despre NetBet.

Concluzie cazino NetBet

NetBet este, probabil, cazinoul online care se mândrește cu cel mai mare număr de jocuri și slot machines, deoarece exploatează bine mai multe software-uri pentru jocuri: NetEnt, IGT, iSoftBet și Amaya. Pentru a avea o experiență cât de cât mai mai bună asupra ofertelor pe care le oferă NetBet vă invităm să vizitați site-ul netbet.ro!

NetBet

Dublează-ți primul depozit până la 800 RON

Joacă Acum!

Lasă un răspuns