Maze Of Osiris

Maze Of Osiris

Maze Of Osiris, în mitologia Egiptului Antic, Osiris era zeul infernului și zeul renașterii. Cel mai adesea acest personaj întunecat este imaginat ca o mumie cu piele verde. Numeroase legende și credințe sunt legate de el. Inspirat de aceste povestiri, compania Relax Gaming a lansat o mașină slot neobișnuită „Maze of Osiris” cu un design original și o selecție de opțiuni interesante pentru cazinouri online.

[single_affiliate title=”NetBet” size=”big”]

Maze Of Osiris, vechii egipteni

Vechii egipteni erau cunoscuți pentru bogățiile lor și pentru zeii lor și puterea lor; ești destul de bun să termini labirintul lui Osiris? Dacă da, veți descoperi sursa sa de putere si veți descoperi comori mistice ce depășesc orice imaginație!

Maze of Osiris este un slot video online cu cinci role și șase rânduri de simboluri pe ecranul central. Utilizatorii pot juca acest slot numai cu toate cele patruzeci de linii active. Acest număr este constant. O sumă pariului pe linie variază între 1 cent și 2 euro (de la patruzeci de cenți la optzeci de euro pe rundă).

La Maze Of Osiris, aveți ocazia să pariați mai mult dacă doriți, până când obțineți suma maximă. Aceasta este ceva ce puteți schimba oricând, deci nu este nevoie să fiți îngrijorați de această caracteristică, pentru că este foarte simplă.

Slotul Maze Of Osiris este prevăzut cu simboluri de bază, wilds, simboluri Bonus, rotiri gratuite și opțiuni de premii de diferite tipuri. Simbolurile obișnuite formează combinații câștigătoare numai la liniile active. Cel puțin trei din aceleași elemente trebuie să fie situate unul lângă altul de la stânga la dreapta.

[single_affiliate title=”UniBet” size=”big”]

Ca de obicei, numai cea mai valoroasă combinație de la fiecare linie este luată în considerare. Indicii de câștig variază de la 5 ori la 1500 de ori. Al doilea criteriu este pariul pe linie. Când se efectuează plăți, simbolurile incluse în combinații sunt generate.

Celulele goale sunt preluate de pictogramele situate sus și elementele noi. Acest proces poate fi activat din nou și din nou, în timp ce se formează combinații plătite. Caracteristica de pariu nu este furnizată. Toți banii, primiți în urma unei rotații, sunt rezumați și adunați la soldul final.

Primul lucru pe care îl vedeți atunci când lansați jocul este un intro cu animația tuturor caracteristicilor și a bonusurilor majore prezente în joc. Următoarele elemente sunt afișate pe ecranul principal:

  • Pariu – selectați o sumă a pariului
  • Câștigă – o sumă din câștigul total
  • Balanța – starea soldului

La Maze Of Osiris, o săgeată rotundă, care are rolul de a face rotiri noi, este situată în centru. Acest buton poate opri, de asemenea, rolele în avans. Butoanele de joc automate cu limite reglabile sunt situate la dreapta. Butonul Meniu din stânga deschide un panou cu următoarele secțiuni:

  • Casier
  • Parametrii jocului automat
  • Plătește masa
  • Setări
  • Ajutor

Puteți deasemenea să configurați parametrii de sunet, dimensiunea ecranului și alte opțiuni. Acest slot are o calitate incredibilă în ceea ce privește grafica. Chiar dacă îl deschideți pe un ecran mare, veți vedea totul foarte detaliat și asta face diferența atunci cănd alegeți un joc ca Maze Of Osiris.

Grafica este foarte importantă, deoarece fără o bună calitate a imaginii, jocul nu ar merita. Coloana sonoră este foarte interesantă și se potriveste foarte bine cu celelalte componente ale slotului, facându-l mai interesant.

Nu este necesar să descărcați Maze Of Osiris. Puteți juca Maze Of Osiris în cazinourile mobile pe smartphone-uri și tablete. Dezvoltatorii au proiectat o versiune specială a interfeței pentru a oferi un joc confortabil pe ecranele touchscreen. Versiunea mobilă are cerințe mai mici la viteza Internetului, dar rezoluția grafică rămâne aceeași.

Printre numeroasele sloturi despre Egipt, acest model se remarcă prin caracteristicile mai neobișnuite ale jocului. Combinațiile multiple câștigătoare sunt adesea făcute ca urmare a unei singure rotiri.
Maze of Osiris este un slot excelent pe care îl puteți juca oricând doriți.

Este un slot al furnizorului de software Relax Gaming, un dezvoltator uimitor de sloturi destul de cunoscut deja. Acesta oferă jocuri impresionante și inovatoare cazinourilor, iar Maze of Osiris este unul dintre aceste sloturi.

Despre Cazinourile Online
Toate jocurile de noroc din mediul online au caracteristici proprii și am învățat din experiență că la jocurile de cazinouri online este nevoie de o adevarată strategie, nu doar să iți încerci norocul. În primul rând trebuie să știi cum să alegi cazinoul potrivit și apoi jocul potrivit. Jucătorii cu experiență și cei care citesc recenziile jocurilor și a cazinourilor online își cresc șansele de câștig.
Secțiuni din Blog
Articole recente
Recent News
Lucky Lady’s Charm 09 ian. 2024
Recent News
Leprechaun goes to Hell 10 sept. 2018
Recent News
Dead or Alive 08 sept. 2018
Recent News
Bonusuri Gratuite 04 sept. 2018
Recent News
Sweet Alchemy 22 aug. 2018