Lucky Lady’s Charm

Lucky Lady’s Charm

Lucky Lady’s Charm deluxe nu este doar unul dintre cele mai populare sloturi printre jucătorii de sex feminin ci este și unul dintre sloturile care se prezintă cel mai prolific atunci când jucătorii sunt întrebați despre sloturile care le oferă fler și atmosferă la cazinourile online.

Acest slot este pur și simplu distractiv de jucat! Acest slot a fost creat pentru toată lumea care crede în nororc!

Cine nu ar vrea să joace un slot machine într-un cazinou online care vine la pachet cu farmecele norocoase și cu Lady Luck insăși?

Lucky Lady’s Charm Deluxe este un alt joc palpitant pe care Novomatic a făcut efortul de a îl aduce pe piață și de a ne oferi o plăcere de neuitat. Este varianta nouă și îmbunătățită a primei versiuni a acestui slot.

Lucky Lady’s charm este specializată în jocuri gratuite, bonusuri și jackpot-uri progresive.Fiecare pariu care nu aduce nici un câștig se depune într-un depozit central de jackpot.

În ceea ce privește simbolurile oferite, nu este nevoie de mult timp să vedem ce ne oferă Lucky Lady’s Charm.

În plus față de simbolurile numerice clasice, veți descoperi o varietate de farmece norocoase, trasate în detaliu și animat cu multă grijă, cum ar fi piciorul iepurelui, potcoava și trifoiul cu patru frunze, care joacă un rol crucial în experiența dumneavoastră de joc.

Cititi si recenzia pentru Leprechaun goes to Hell, o recenzie care va explica in detaliu cum se joaca Leprechaun goes to Hell…

Piciorul iepurelui și gărgărița sunt extrem de prețioase și căutate de sute de mii de jucători în fiecare zi. Înainte de asta, însă, vor apărea simbolurile câștigătoare ale nivelurilor inferioare.

Pictogramele care prezintă valori din cărțile de joc reprezintă baza. J, 10, și Q au deja valoarea de pariu dacă sunt aliniate de cinci ori de-a lungul unei linii de câștig.

Un caz special este „9”, care deja declanșează o mică plată, cu doar două iconițe de-a lungul unei linii de câștig. Simbolurile A și K multiplică pariul făcut de dumneavoastra cu numai trei cărți, împreună cu o linie de câștig.

Lucky Lady’s Charm este un slot cu cinci role și până la zece linii câștigătoare care sunt dedicate farmecelor norocoase. Scopul principal este acela de a alinia cinci simboluri identice unul lângă celălalt, pe una dintre liniile de câștig care rulează de la stânga la dreapta.

Simbolul Lucky Lady poate înlocui toate celelalte simboluri pentru a completa combinațiile câștigătoare de simboluri de-a lungul unei linii de câștig. Și dacă Lady Luck ar trebui să vă ajute așa, atunci acea victorie va fi dublată!

Crystall Ball-ul este risipitor in acest joc. Trei bile declanșează 15 rotiri gratuite, în timpul cărora toate câștigurile dumneavoastră sunt triplate instantaneu.

Lucky Lady’s Charm deluxe oferă de asemenea jocul mini-pariu. Cu un pariu adevărat de 50/50, puteți paria câștigurile din runda dumneavoastră actuală, însă trebuie să aveți grijă! Dacă ați ghicit greșit, pierdeți totul!

Simbolul Crystall Ball, în schimb, vă aduce câștigurile ori de câte ori apare pe role și poate declanșa și jocuri gratuite! Fermecător este cu adevărat cel mai bun cuvânt pentru a descrie acest slot machine.

Avem toate datele empirice pentru a ști că acest slot este popular pentru toți jucătorii, nu în ultimul rând datorită simbolurilor de câștiguri detaliate, atent animate și a ambientului, dar și pentru câștigurile imense care sunt și ele un factor determinant.

O trăsătura remarcabilă a stilului de jocuri Novomatic este modul în care simbolurile se animă în căștigarea liniilor de plată; Lucky Lady’s Charm nu face excepție și fiecare dintre simboluri are propriul său film.

Dacă sunteti încăntați de jocurile Novomatic, cu siguranță nu veți fi dezamăgiți – se joacă fără întreruperi sau alte probleme și efectele sonore sunt foarte realiste.

Milioane de jucători pun în mișcare rolele în fiecare zi!

Despre Cazinourile Online
Toate jocurile de noroc din mediul online au caracteristici proprii și am învățat din experiență că la jocurile de cazinouri online este nevoie de o adevarată strategie, nu doar să iți încerci norocul. În primul rând trebuie să știi cum să alegi cazinoul potrivit și apoi jocul potrivit. Jucătorii cu experiență și cei care citesc recenziile jocurilor și a cazinourilor online își cresc șansele de câștig.
Secțiuni din Blog
Articole recente
Recent News
Lucky Lady’s Charm 09 ian. 2024
Recent News
Leprechaun goes to Hell 10 sept. 2018
Recent News
Dead or Alive 08 sept. 2018
Recent News
Bonusuri Gratuite 04 sept. 2018
Recent News
Sweet Alchemy 22 aug. 2018