Lost Relics

Lost Relics

Lost Relics, slotul Lost Relics este un slot video superb proiectat de NetEnt. Slotul dispune de 5 role și 5 linii de plată active și utilizează sistemul Cluster Pays al NetEnt. Slotul este inspirat de căutările arheologice și vă va duce într-o aventură bogată în caracteristici la cazinouri online.

Din punct de vedere vizual, Lost Relics arată absolut uimitor. Simbolurile au fost concepute să arate ca niște artefacte străvechi, iar efectele vizuale pe care le observați în timpul victoriilor arată grozav, ca și fundalul, cu zidurile de piatră care se pot deschide pentru a descoperi o comoară ascunsă.

[single_affiliate title=”Sportingbet” size=”big”]

Lost Relics, muzica în stilul Indiana-Jones

Jocul este însoțit de muzica în stilul Indiana-Jones, care completează aura de mister și aventură, o atmosferă perfectă pentru a descoperi unul din acele cufere pline de comori!

Principala atracție este caracteristica Free Spins, unde începeți cu 10 rotiri gratuite – utilizează caracteristica Hidden Chest în care descoperiți comori pentru a câștiga mai multe rotiri gratuite, premii în bani și simboluri Wild.

Disponibil pe toate dispozitivele compatibile, veți merge într-o căutare arheologică pentru vechile comori.

Slotul vine cu 3 caracteristici ale jocului de bază aleatorii, precum și cu o caracteristică Free Spins, unde puteți deschide cufere cu comori pentru a descoperi rotiri suplimentare gratuite, simboluri Wild și premii în bani.

Mai întâi, trebuie menționat că Lost Relics arată uluitor – arată ca un peisaj din filmele Indiana Jones, simbolurile pe role includ inimi vechi, pică, cluburi și diamante, precum si pumnale, căști romane, brățări și șerpi înveliți în jurul rubinelor.

Lost Relics, simboluri pe orizontal sau vertical

Formați câștigurile obținându-vă un grup de 6 sau mai multe simboluri pe orizontal sau vertical, adiacente aceluiași simbol – șarpele înfășurat în jurul rubinului roșu și brățara sunt simbolurile cele mai valoroase, oferindu-vă de 300 de ori miza dumneavoastră pentru 25 care acoperă grila.

Lost Relics este jucat pe o grilă de 5 x 5, cu scopul de a crea grupuri de cel puțin șase simboluri potrivite; este un design inteligent în care observăm acțiunea de deasupra ca și cum rolele se rotesc în podeaua de piatră – este un cort și un incendiu la stânga și un fel de ceasornic la dreapta.

[single_affiliate title=”Unibet” size=”big”]

Cele patru simboluri de valoare mai mare includ un șarpe înfășurat în jurul unei pietre roșii, un inel de aur, o cască spartană și un pumnal; simbolurile cărților de joc de roșu, galben, verde și albastru alcătuiesc valorile inferioare.

Nu există simbol wild în jocul de bază, dar există un simbol scatter care este cheia uneia dintre următoarele caracteristici.

În mod surprinzător pentru un slot NetEnt, Lost Relics arată grozav și oferă de asemenea, unele gameplay-uri și o varietate de caracteristici care îl marchează ca un slot ce merită jucat.
Dacă veți obține un simbol scatter pe rolele 1, 3 și 5 simultan, veți declanșa caracteristica Free Spins cu 10 rotiri gratuite. Simbolurile Scatter pot apărea oriunde într-un grup câștigător din caracteristica Extra Scatter, sporind astfel șansele de activare a funcției Free Spins.

Oricum, odată început jocul, vine cu o caracteristică Hidden Chest – o comoară care ocupă un număr de spații este ascuns în spatele rolelor, la întâmplare.

Spațiile de sub grupurile câștigătoare sunt apoi descoperite și pot dezvălui comori ascunse – puteți descoperi cufere mici, medii și mari. Acestea conțin rotiri suplimentare gratuite, simboluri wild și câștiguri de monede.

Slotul Lost Relics poate fi jucat prin plasarea de la 20p și până la 400 de euro pe rotație, ceea ce îl face potrivit pentru toate bugetele.

Acest joc are o volatilitate medie și se plătește destul de frecvent chiar și în timpul jocului de bază. Plata maximă pe care o puteți câștiga de la Lost Relics se ridică la 1.000 de ori miza pe o singură rotire.

Lost Relics a fost bine gândit și frumos proiectat, iar caracteristicile sale bonus îl fac și mai atractiv. Este impresionantă caracteristica de rotiri gratuite, deoarece am reușit să obținem o serie de rotiri suplimentare care au prelungit într-adevăr această rundă de premiere!

S-ar putea să dureze un timp sa obții trei scatters, dar dacă o faci, câștigurile vor fi pe măsură în Lost Relics.

Despre Cazinourile Online
Toate jocurile de noroc din mediul online au caracteristici proprii și am învățat din experiență că la jocurile de cazinouri online este nevoie de o adevarată strategie, nu doar să iți încerci norocul. În primul rând trebuie să știi cum să alegi cazinoul potrivit și apoi jocul potrivit. Jucătorii cu experiență și cei care citesc recenziile jocurilor și a cazinourilor online își cresc șansele de câștig.
Secțiuni din Blog
Articole recente
Recent News
Lucky Lady’s Charm 09 ian. 2024
Recent News
Leprechaun goes to Hell 10 sept. 2018
Recent News
Dead or Alive 08 sept. 2018
Recent News
Bonusuri Gratuite 04 sept. 2018
Recent News
Sweet Alchemy 22 aug. 2018