Leprechaun goes to Hell

Leprechaun goes to Hell

Leprechaun goes to Hell este un slot video produs de furnizorul de software Play’n GO cu 25 de linii de plată și 5 role. Acest slot fierbinte este inspirit de personajul folclorului irlandez pe nume Leprechaun. Încălzește lucrurile cu Leprechaun goes to Hell, un slot nou înflcărat din catalogul de jocuri Play’n GO, creat special pentru cazinourile online.

Acesta este portretizat ca un tip mic, răutăcios, cu înclinație spre glume răutăcioase. Slotul are o grafică de mare calibru, făcând uz de fiecare colt al ecranului de joc și o coloană sonoră puternică care se potrivește perfect cu tema.

Jucătorii se pot aștepta să găsească o mașină slot care este înghițită de flăcări și arde de culori calde ca roșu aprins și portocaliu de foc. Simbolurile simulează elemental satanic al acestui slot cu pălăriile de spiriduș împodobite cu oase și cranii, insigne cu pentagrame, tridente de aur și sticluțe cu poțiune verde aburindă.

Coloana sonoră răsună în fundal cu un flaut de muzică populară irlandeză, energetică. Dacă nu vă deranjează un pic de distracție, acest slot poate fi o pură încântare; bucurați-vă de simbolurile demonice, de sexy Eveline și de o gamă întreagă de culori înflăcărate; pentru unii poate apărea ciudat și ofensator, dar în general jocul este foarte stilat, cu o temă unică.

Mizele Leprechaun goes to Hell

Înainte de a merge în Iad, trebuie să vă ajustați mizele. Slotul are un panou rapid de pariere unde puteți seta o valoare a monedelor care variază între 0.25 și 5. Butonul “Spin” este utilizat pentru a pune rolele în mișcare, iar opțiunea “AutoPlay” va roti automat rolele fără întrerupere pentru un număr selectat de ori.

Eveline și Leprechaun reprezintă simbolurile Wild în acest joc. Dacă acestea sunt parte a aceleiași linii de plată, câștigul este dublat. Acestea înlocuiesc toate simbolurile, cu excepția Scater-ului. De asemenea, ele pot realiza combinații câștigătoare atât pe cont propriu, cât și în timpul înlocuirii.

Simbolul Scatter al jocului este reprezentat de Pot of Gold și poate adduce victorii scatter. Dacă apar 3 sau mai multe dintre aceste simboluri oriunde pe role, veți declanșa 10 rotiri gratuite, iar toate câștigurile sunt înmulțite cu 2. Redeclanșarea jocului va crește multiplicatorul căștigului cu 2, până la un total de 10 ori.

Dacă apar 3 simboluri Eveline, acestea vor declanșa jocul bonus. De fiecare dată, în timpul jocului bonus, când apare simbolul inimii pe role, se va acorda o rotire infernală suplimentară.

Cu cât este mai mare miza, cu atăt crește mai mult temperatura, crescând șansele să ajungeți la jackpot-ul de sus. În timpul Nonusului Infernal, Leprechaun acționează ca un simbol Wild și înlocuiește toate simbolurile, cu excepția scatter-ului.

Simbolurile cu valoare ridicată sunt o pălărie de spiriduș accesorizată cu oase și cranii, o pentagramă, tridentul diavolului și o potiune verde aburindă; 10, J, Q, K și A reprezinta simbolurile cu valoare mai mică.

Simbolul Eveline apare doar pe rolele 2,3 și 4 și dacă doar 2 dintre ele apar după o rotire, a treia rolă se va roti din nou pentru a oferi o a doua șansă la declanșarea caracteristicii.

Leprechaun goes to Hell poate apărea puțin cam complicat, dar este destul de simplu odată ce începi să joci – tema și animațiile sunt originale și fascinante. Volatilitatea este undeva în mijloc, cu plați echilibrate și câștiguri bune disponibile în jocul de bază și 2 caracteristici bonus.

Să speram că focul care arde adânc în Iad dă naștere dorinței dumneavoastră de a câștiga cu opțiunea de rotiri gratuite sau, mai bine, să declanșați 1 din cele 4 jackpoturi.

Leprechaun Goes To Hell înglobează o mulțime de acțiune în gameplay și vine cu o mulțime de grafică și animații de înaltă calitate; puteți declanșa o mulțime de rotiri gratuite si rotiri gratuite infernale – este un slot care ne place și vine cu un RTP de 96.54%.

Despre Cazinourile Online
Toate jocurile de noroc din mediul online au caracteristici proprii și am învățat din experiență că la jocurile de cazinouri online este nevoie de o adevarată strategie, nu doar să iți încerci norocul. În primul rând trebuie să știi cum să alegi cazinoul potrivit și apoi jocul potrivit. Jucătorii cu experiență și cei care citesc recenziile jocurilor și a cazinourilor online își cresc șansele de câștig.
Secțiuni din Blog
Articole recente
Recent News
Lucky Lady’s Charm 09 ian. 2024
Recent News
Leprechaun goes to Hell 10 sept. 2018
Recent News
Dead or Alive 08 sept. 2018
Recent News
Bonusuri Gratuite 04 sept. 2018
Recent News
Sweet Alchemy 22 aug. 2018