Joker Pro

Joker Pro

Joker Pro, slotul Joker Pro este un slot video de tip futurist și cu un ritm rapid de 10 linii de plată produs de către NetEnt. În timp ce expune un design și o coloană sonoră moderne, slotul online include și binecunoscutele simboluri de diamante, clopoței, șeptari, trifoi norocos si potcoave.

Simbolul Scatter al jocului este Joker Hat, în timp ce simbolul Wild este desemnată de cuvântul „Wild”. Jucătorii pot juca gratuit slotul Joker Pro sau pot juca pe bani reali.

[table_list num=”2″ sort=”date”]

Joker Pro, discotecile anilor 80

Jocul se simte ca și cum am întoarce jucătorii în discotecile anilor 80. Fundalul este purpuriu și strălucitor, în timp ce muzica este optimistă și rapidă.

Ecranul este plin și se potrivește cu acest gen , deoarece jocul dă impresia că, deși suntem în 2018, încă mai este loc pentru disco in jocurile noastre online din cazinouri.

Cu toate acestea, acesta rămâne o interfață clasică și sofisticată.

Acțiunea în jocurile NetEnt este finisată și profesională, iar acest standard este menținut aici in jocul Joker Pro. Pictogramele din bara de jos sunt clare și evidente cu privire la funcția lor și la ceea ce oferă jucătorilor.

De la stânga la dreapta de-a lungul ecranului, jucătorii pot deschide secțiunea „rules”, care afișează în mod clar tabelul de plăți, unde se află liniile de plată și caracteristicile bonusurilor și a simbolurilor Wild precum și felul în care arată acestea la Joker Pro.

Înainte de a rotirolele slotului, jucătorii ar trebui să își ajusteze miza preferată. În timp ce slotul este redat cu 10 linii de platăfixe, jucătorii pot face click pe butoanele „Level” pentru a alege nivelul pariului si „Coin Value” pentru a ajusta valoarea monedei.

Valoarea minimă a monedelor variazăde la 0.2 la 100. Butonul „Spin” pornește jocul, butonul „Autoplay” rotește rolele automat pentru un număr selectat de ori, iar apăsând butonul „Max Bet” de 2 ori va roti rolele la cea mai mare miză posibilă.

[single_affiliate title=”Winmasters” size=”big”]

Cand unul sau mai multe simboluri Scatter se învârt pe rolele 2, 3 sau 4, se va activa opțiunea speacială a jocului numită „Joker Pro Re-Spins”.

În timpul acestei opțiuni, rolele 1 si 5 se învârt repede si 3 poziții Hot Spot apar în mijlocul rolelor 2, 3 și 4. Simbolurile Scatter care au declanșat opțiunea Re-Spin se transformă in Jokeri și rămân pe role în timp ce acestea se rotesc.

În cazul în care unul sau mai multe simboluri „Wild” apar pe role în timpul funcției Joker Pro Re-Spins, va fi acordat un alt Joker Pro Re-Spin.

În plus, dacă trei cărți Wild ajung pe pozițiile Hot Spot, va fi acordat câștigul Hot Spot de 1000 de ori miza, încheind astfel Joker Pro Re-Spins.

Joker Pro este un joc slot extraordinar și rapid, care este destul de simplu în ceea ce privește gameplay-ul; este un joc cu variante medii, cu câștigurile mai mari provenind din opțiunile speciale.

Jocul Joker Pro al NetEnt este un joc de slot relaxant, plăcut, plin de strălucire și iz de cazinou, un joc rapid și distractiv, cu un RTP de 96,80%.

Acesta este al treilea slot cel mai volatil produs de NetEnt. La urma urmei, sloturile clasice sunt cunoscute pentru volatilitatea lor. Câștigurile nu vor veni frecvent, dar odată ce câștigi, câștigi bine, până la 100.000 de monede jackpot!

Articole Recomandate:

Despre Cazinourile Online
Toate jocurile de noroc din mediul online au caracteristici proprii și am învățat din experiență că la jocurile de cazinouri online este nevoie de o adevarată strategie, nu doar să iți încerci norocul. În primul rând trebuie să știi cum să alegi cazinoul potrivit și apoi jocul potrivit. Jucătorii cu experiență și cei care citesc recenziile jocurilor și a cazinourilor online își cresc șansele de câștig.
Secțiuni din Blog
Articole recente
Recent News
Lucky Lady’s Charm 09 ian. 2024
Recent News
Leprechaun goes to Hell 10 sept. 2018
Recent News
Dead or Alive 08 sept. 2018
Recent News
Bonusuri Gratuite 04 sept. 2018
Recent News
Sweet Alchemy 22 aug. 2018