Gold King

Gold King

Gold King este un joc destul de simplu de la Play’n GO, cu un aspect destul de tipic furnizorului de sloturi suedez. Într-un anumit sens, chiar ne amintește un pic de Book of Dead. Gold King este un slot cu 5 role pentru cazinourile online, 3 rânduri și 20 de linii de plată fixe. Este vorba despre Super Spins, Turnuri de Aur și Super Stacks și multe alte caracteristici.

[single_affiliate title=”NetBet” size=”big”]

Acest slot este inspirat de mitologia greacă și povestea despre bogatul rege Midas. Totul este atât de elegant, placat cu aur, de la role la simboluri. Rolele sunt negre, dar aproximativ 80% sunt transparente pe un fundal auriu.

Gold King, ajustați pariurile

Înainte de a vă întâlni cu regele Midas, trebuie să vă ajustați pariurile. Făcând click pe panoul rapid de pariere, puteți seta pariurile dumneavoastră care pot varia de la 0.20 la 100. Butonul „Spin” este utilizat pentru a pune rolele în mișcare, iar opțiunea „Autoplay” va roti automat rolele fără întrerupere pentru un număr selectat de ori.

Trandafirul de aur este simbolul Wild si apare în grupe de 6 sau 7 pe fiecare rolă. Acest simbol poate înlocui toate simbolurile, cu excepția scatter-ului și poate face combinații câștigătoare de unul singur dacă aliniati 2 sau mai multe pe o linie de plată activă.

În fiecare rundă în timpul jocului de bază, un simbol normal este selectat aleator pentru caracteristica Super Stacks. Odată ce se întâmplă, acel simbol va umple 12 spații consecutive pe fiecare rolă.

King Midas este simbol Scatter și dacă aterizați 3 sau mai multe dintre acestea oriunde pe role, veți declanșa caracteristica Super Spins. Odată declanșată, veți fi premiat cu 10 rotiri. Cu toate acestea, dacă reușești să aterizezi încă 1, 2 sau 3 scatters în timpul caracteristicii Super Spins, vei putea obține 2, 4 sau 10 rotiri suplimentare, în funcție de numărul de simboluri pe care le aterizezi pentru reluarea caracteristicii.

[single_affiliate title=”Unibet” size=”big”]

Nu există nicio limită pentru această caracteristică la slot Gold King. The Golden Spin este o caracteristică aleatorie declanșată în jocul de bază unde orice rotire în joc poate deveni The Golden Spin. În timpul acestei caracteristici, rolele 1, 3 și 5 vor fi umplute cu Super Stacks.

Gold King, rotiri libere

În timpul fiecărei rotiri libere, 1 dintre simbolurile A, K, Q, J sau 10 va fi suprapusă pentru a umple 8 spații consecutive pe fiecare rolă. Vestea bună este că simbolurile wild, de asemenea, apar stivuite pentru a ocupa 6 sau 7 spații consecutive! În plus, simbolurile coroanei, amuletelor și mașinilor de aur se vor extinde pentru a ocupa întreaga rolă.

Din punct de vedere vizual, Gold King este destul de decorat și oferă impresia de bogăție, deoarece veți vedea o mulțime de monede de aur pe fundal. Simbolurile de pe roleinclud cărți de joc precum A, K, Q, J si 10 placate cu aur, precum și lingouri de aur, amulete încrustate cu bijuterii și coroane de aur.

[single_affiliate title=”Winmasters” size=”big”]

Gold King este, după cum s-a menționat deja, un joc destul de simplu, pe care îl puteți juca fără a trebui să învățați caracteristici complicate. Dacă vă plac jocurile cum ar fi Book of Dead șansele sunt mari că vă veți bucura și de acesta.

Există un potențial foarte bun la acest slot cu un număr nelimitat de Free Spins și jocurile wilds, iar jocul pare să fie destul de mare pe indicele de volatilitate. Ar putea fi chiar unul dintre jocurile cele mai volatile lansate de Play’n GO într-o perioadă lungă de timp.

Gold King este un slot destul de simplu, odată ce rolele au fost învartite- câștigurile mai mari vor apărea în caracteristica Super Spins. Deține o ofertă foarte variată, cu plăți potențiale de 5000 de ori miza la fiecare rotire.

Despre Cazinourile Online
Toate jocurile de noroc din mediul online au caracteristici proprii și am învățat din experiență că la jocurile de cazinouri online este nevoie de o adevarată strategie, nu doar să iți încerci norocul. În primul rând trebuie să știi cum să alegi cazinoul potrivit și apoi jocul potrivit. Jucătorii cu experiență și cei care citesc recenziile jocurilor și a cazinourilor online își cresc șansele de câștig.
Secțiuni din Blog
Articole recente
Recent News
Lucky Lady’s Charm 09 ian. 2024
Recent News
Leprechaun goes to Hell 10 sept. 2018
Recent News
Dead or Alive 08 sept. 2018
Recent News
Bonusuri Gratuite 04 sept. 2018
Recent News
Sweet Alchemy 22 aug. 2018