Fire Joker

Fire Joker

Fire Joker este alimentat de Play ‘N Go și are 3 role și 5 linii de câștig. Disponibil pentru a fi jucat pe toate dispozitivele de la doar 5p pe rotație, această ofertă de foc pentru cazinourile online este destul de simplă. Când primiți simboluri grupate pe 2 role, veți declanșa caracteristica Flaming Re-spin cu cele două role suprapuse, iar cealaltă se rotește pentru a vă oferi 3 role complet grupate.

NetBet

Dublează-ți primul depozit până la 800 RON

Dacă reușiți să obțineți același simbol pe toate cele 3 role, veți declanșa caracteristica roții de multiplicatori, unde victoria dumneavoastră poate fi supusă unui multiplicator masiv de 10 ori. Cu o grilă de 3 x 3 tambururi, este destul de simplu cu X-uri, cireșe, struguri, plus, bare, clopoței și norocosul 7 ca simboluri. Diabolicul Joker de Foc este simbolul principal care vă răsplătește cu 80 de monede când obțineți 3 dintre acestea pe o linie de plată – înlocuiește și toate celelalte simboluri.

Caracteristici Fire Joker

În ceea ce privește caracteristicile, aveți caracteristica Flaming Re-spin – acest lucru este jucat atunci când simbolurile grupate apar pe oricare 2 role atunci când nu se formează combinații câștigătoare. Veți fi apoi recompensați cu 1 re-rotire liberă pe a 3-a rolă cu simbolurile grupate care își păstrează poziția.

Dacă reușești să umple toate pozițiile de pe rolă cu același simbol, vei declanșa caracteristica Wheel of Multipliers – câștigul total va fi supus unui multiplicator aleatoriu de până la 10 ori!

Fire Joker este un slot simplu, volatilitatea fiind undeva în mijloc – caracteristica Wheel of Multipliers este cel mai bun pariu pentru a avea un câștig de 800 de ori miza cât este posibil (pe rotație). O să îndrăznești să te joci cu focul? Puteți studia și prezentarea jocului Book Of Ra Deluxe.

Fire Joker, șanse mari de câștig

Jocurile cu 3 role, în general, nu au o temă fantezistă, iar Fire Joker nu face excepție; există un foc ce arde sub setul de role, amplasat pe un fundal portocaliu; simbolurile sunt toate pictograme clasice de casino cu fructe, Bars și 7, cu adăugarea notabilă a Fire Joker-ului insuși. O alta prezentare interesanta este si Book Of Dead, un slot video care rulează pe platforma software Play’n GO și poate fi redat pe dispozitive desktop, mobil și tabletă.

Unibet

100% bonus la prima depunere până la 1000 RON

Nu aveți prea multe în calea unor șanse mari de câștig sau a efectelor speciale; designul este curat, luminos si decent. Muzica de pe acest joc este un ospăț, o piesă în stilul european care te face să ții ritmul de-a lungul jocului, deși aveți și opțiunea de a opri sunetul dacă nu este pe gustul dumneavoastră.

Fire Joker face o treabă solidă în a păstra slotul cu 3 role la zi; are tot ce ar trebui sa aibă un slot solid, cu suficientă căldură suplimentară pentru a vă menține interesul mai mult decât ar fi posibil pentru unele titluri mai tradiționale sau retro.

Este bine să vedem că există încă o cerere pentru sloturi cu 3 role on-line, dar cele mai noi au tendința de a adăuga caracteristici bonus unde o dată s-ar putea să nu fi existat; Fire Joker este una dintre aceste noi tipuri de joc.

Fire Joker este un slot on-line plăcut, cu câteva caracteristici de bonusuri excepționale și un RTP de 96,15%.

Știri relevante

Lasă un răspuns