Fire Joker

Fire Joker

Fire Joker este alimentat de Play ‘N Go și are 3 role și 5 linii de câștig. Disponibil pentru a fi jucat pe toate dispozitivele de la doar 5p pe rotație, această ofertă de foc pentru cazinourile online este destul de simplă. Când primiți simboluri grupate pe 2 role, veți declanșa caracteristica Flaming Re-spin cu cele două role suprapuse, iar cealaltă se rotește pentru a vă oferi 3 role complet grupate.

[single_affiliate title=”NetBet” size=”big”]

Dacă reușiți să obțineți același simbol pe toate cele 3 role, veți declanșa caracteristica roții de multiplicatori, unde victoria dumneavoastră poate fi supusă unui multiplicator masiv de 10 ori. Cu o grilă de 3 x 3 tambururi, este destul de simplu cu X-uri, cireșe, struguri, plus, bare, clopoței și norocosul 7 ca simboluri. Diabolicul Joker de Foc este simbolul principal care vă răsplătește cu 80 de monede când obțineți 3 dintre acestea pe o linie de plată – înlocuiește și toate celelalte simboluri.

Caracteristici Fire Joker

În ceea ce privește caracteristicile, aveți caracteristica Flaming Re-spin – acest lucru este jucat atunci când simbolurile grupate apar pe oricare 2 role atunci când nu se formează combinații câștigătoare. Veți fi apoi recompensați cu 1 re-rotire liberă pe a 3-a rolă cu simbolurile grupate care își păstrează poziția.

Dacă reușești să umple toate pozițiile de pe rolă cu același simbol, vei declanșa caracteristica Wheel of Multipliers – câștigul total va fi supus unui multiplicator aleatoriu de până la 10 ori!

Fire Joker este un slot simplu, volatilitatea fiind undeva în mijloc – caracteristica Wheel of Multipliers este cel mai bun pariu pentru a avea un câștig de 800 de ori miza cât este posibil (pe rotație). O să îndrăznești să te joci cu focul? Puteți studia și prezentarea jocului Book Of Ra Deluxe.

Fire Joker, șanse mari de câștig

Jocurile cu 3 role, în general, nu au o temă fantezistă, iar Fire Joker nu face excepție; există un foc ce arde sub setul de role, amplasat pe un fundal portocaliu; simbolurile sunt toate pictograme clasice de casino cu fructe, Bars și 7, cu adăugarea notabilă a Fire Joker-ului insuși. O alta prezentare interesanta este si Book Of Dead, un slot video care rulează pe platforma software Play’n GO și poate fi redat pe dispozitive desktop, mobil și tabletă.

[single_affiliate title=”Unibet” size=”big”]

Nu aveți prea multe în calea unor șanse mari de câștig sau a efectelor speciale; designul este curat, luminos si decent. Muzica de pe acest joc este un ospăț, o piesă în stilul european care te face să ții ritmul de-a lungul jocului, deși aveți și opțiunea de a opri sunetul dacă nu este pe gustul dumneavoastră.

Fire Joker face o treabă solidă în a păstra slotul cu 3 role la zi; are tot ce ar trebui sa aibă un slot solid, cu suficientă căldură suplimentară pentru a vă menține interesul mai mult decât ar fi posibil pentru unele titluri mai tradiționale sau retro.

Este bine să vedem că există încă o cerere pentru sloturi cu 3 role on-line, dar cele mai noi au tendința de a adăuga caracteristici bonus unde o dată s-ar putea să nu fi existat; Fire Joker este una dintre aceste noi tipuri de joc.

Fire Joker este un slot on-line plăcut, cu câteva caracteristici de bonusuri excepționale și un RTP de 96,15%.

Despre Cazinourile Online
Toate jocurile de noroc din mediul online au caracteristici proprii și am învățat din experiență că la jocurile de cazinouri online este nevoie de o adevarată strategie, nu doar să iți încerci norocul. În primul rând trebuie să știi cum să alegi cazinoul potrivit și apoi jocul potrivit. Jucătorii cu experiență și cei care citesc recenziile jocurilor și a cazinourilor online își cresc șansele de câștig.
Secțiuni din Blog
Articole recente
Recent News
Lucky Lady’s Charm 09 ian. 2024
Recent News
Leprechaun goes to Hell 10 sept. 2018
Recent News
Dead or Alive 08 sept. 2018
Recent News
Bonusuri Gratuite 04 sept. 2018
Recent News
Sweet Alchemy 22 aug. 2018