Dead or Alive

Dead or Alive

Dead or Alive este un slot video cu tematică din Vestul Sălbatic, care conține 5 role și 9 linii de plată active. Jocul vă va duce înapoi în secolul XX datorită furnizorului de software NetEnt care a creat jocul. Acesta este un slot destul de simplu pentru cazinouri online, dar care oferă efecte vizuale și audio cu adevărat impresionante.

[single_affiliate title=”Sportingbet” size=”big”]

Rolele se află într-un fundal vestic cu o furtună care se apropie, cu fulgere și trăsnete ce strălucesc pe cer.

Dead or Alive este un slot clasic de divertisment ce se bazează pe cei mai prolifici haiduci din toate timpurile.

Acțiunea se desfășoară într-un oras de cowboy, completează cu o moară de vânt tematică, taverna luminată cu felinar și strazi prăfuite. Exista sunete clasice de fluierat ale unui film cu cowboy în fundal, iar acest lucru este susținut de sunete de lătrat și mârâieli ale unui coiot sălbatic care așteaptă să întâmpine bandiții cu o mușcătură.

Fiecare rotire a rolelor va începe cu sunetul unui pistol ce este armat, în timp ce modificarea nivelelor de pariere și alte caracteristici vor fi anunțate prin sunetul unui bici. Totul este foarte frumos și original creat, iar grafica ecranului principal este una din caracteristicile cele mai plăcute ale jocului.

Având în vedere că este unul dintre produsele mai vechi ale NetEnt în portofoliul său, acesta poate în continuare să se opună jocurilor mai noi lansate mai recent.

Motivul pentru care jocul se încadrează frumos în catalogul de jocuri de la dezvoltatorul NetEnt este că folosește toate caracteristicile de interfață potrivite.

Există un layout cu cinci role și trei rânduri, iar la rolele jocului veți primi diferite simboluri legate de tema occidentală. Acestea includ un pistol Stetson, o pereche de cizme de cowboy, un toc complet cu pistol și insigna unui șerif.

Există, de asemenea, un poster „WANTED”, precum și o pereche de pahare de shot – unul cu puțin lichior în el. Aceste simboluri sunt însoțite de icoanele obișnuite ale imaginilor A, J, K, Q și 10, care au fost proiectate în stil occidental.

Jucătorii vor vedea, de asemenea, că există 9 linii de plată active diferite incluse pe role. Deși, dacă sunteți tipul de jucător care se bucură de personalizarea liniilor, ar trebui să vă simțiți liber să faceți acest lucru cu butonul „Bet Lines”.

Este posibilă o personalizare suplimentară în ceea ce privește miza pe care o plasați pe rundă, care se face prin butoanele „Nivel de Bet” și „Valoare Coin”. Primul dintre acestea poate fi ajustat între 1 și 4, în timp ce al doilea poate fi modificat între 0,01 și 0,50 € pentru fiecare linie.

Prin urmare, dacă maximizați toate acestea, veți putea plasa un pariu maxim total de 18 € pe rotire. Acest lucru poate fi obținut instantaneu cu butonul „Max Bet”, în timp ce dacă utilizați butonul „Auto”, puteți roti un total de 1.000 de ori consecutiv la aceeași miză.

Vei fi cu adevărat cowboy-ul orașului când vei aduce dreptate unor criminali urmăriți. Cu imagini ale unui Stetson, insigna șerifului, pahare de Bourbon și multe altele, acest joc își execută tema în mod excepțional. Și dacă nu este suficient, este inclusă și o pictogramă de scatter. Și ori de câte ori apar trei sau mai multe dintre acestea, veți putea să jucați prin 12 rotiri gratuite!

În plus, toate victoriile din această opțiune sunt dublate.Este un joc ciudat cu criminali de capturat, așa că ia-ți insigna șerifului și susține legea în acest oraș nenorocit!

Iar odată ce i-ai prins cu succes pe toți, poți să-ți pui picioarele în sus și să bei un shot sau două în salon! Nu există niciun element de bonus suplimentar pe care să-l activați sau să jucați în Dead or Alive. Este numai caracteristica jocului de bază, simbolului scatter, simbolului Wild și rotirilor gratuite.

În timp ce acest joc nu arată ca un joc extrem de interesant de la început, odată ce începeți să vă rotiți rolele, veți începe cu siguranță să îl apreciați mai mult.

Faptul că sunteți în măsură să primiți simboluri wild care vor rămâne pentru întreaga rundă de rotiri gratuite și faptul că tema este atât de frumos încorporată în joc oferă un produs minunat de divertisment pe ansamblu.

Despre Cazinourile Online
Toate jocurile de noroc din mediul online au caracteristici proprii și am învățat din experiență că la jocurile de cazinouri online este nevoie de o adevarată strategie, nu doar să iți încerci norocul. În primul rând trebuie să știi cum să alegi cazinoul potrivit și apoi jocul potrivit. Jucătorii cu experiență și cei care citesc recenziile jocurilor și a cazinourilor online își cresc șansele de câștig.
Secțiuni din Blog
Articole recente
Recent News
Lucky Lady’s Charm 09 ian. 2024
Recent News
Leprechaun goes to Hell 10 sept. 2018
Recent News
Dead or Alive 08 sept. 2018
Recent News
Bonusuri Gratuite 04 sept. 2018
Recent News
Sweet Alchemy 22 aug. 2018