Cops’n Robbers

Cops’n Robbers

Cops’n Robbers este un slot Play’n GO cu 5 role și 20 de linii de plată, inspirat de combaterea criminalității. Rolele supradimensionate sunt pline de dinamică și simboluri interactive și se află în fundalul zidului de închisoare cu o panoramă a orizontului orașului. Animațiile și efectele sonore vă vor purta într-o aventură de urmăriri cu mașini.

Play ‘N Go a lansat un slot Cops’n Robbers acum câțiva ani în urmă și a fost reînnoit – cu o temă de polițiști și hoți, vine cu grafică în stil desen animat. Simbolurile de pe role includ cătușe, hoți, prizonieri, polițiști, ceasuri, picturi, cutii de bijuterii, diamante și pungi de bani.

Înainte de a vă alătura acestei urmăriri fierbinți, vi se recomandă să vă ajustați mizele. Făcând clic pe „Valoarea monedei” puteți să vă setați mizele care variază între 0,01 și 1 și „Coins” vă va ajuta să setați numărul de monede pe linie pe care doriți să pariați.

Cops’n Robbers, Butonul „Spin”

Butonul „Spin” este folosit pentru a pune în mișcare rolele, iar opțiunea „Auto Play” va roti automat rolele fără întrerupere pentru un număr selectat de ori. „Gamble” va porni caracteristica jocului de noroc după o victorie. Cititi si prezentarea Book Of Ra Deluxe sau Book Of Dead, care va vor ajuta sa va faceti o idee despre jocurile de cazino.

Depozitul de bănci cu bare de aur este simbolul Wild din joc și poate înlocui toate simbolurile din joc, cu excepția simbolului Scatter. Simbolul Wild poate, de asemenea, să formeze combinații câștigătoare pe cont propriu sau atunci când înlocuiește într-o victorie.

Masina de Poliție este Scatterul din joc și dacă obțineți 3 sau mai multe dintre acestea în joc, veți declanșa caracteristica Car Chasing bonus.

Rotirile în timpul funcției sunt dublate dacă scăpați. Scatterul poate forma, de asemenea, victorii izolate și toate acestea sunt înmulțite cu miza totală pariată la top cazinouri online.

După fiecare linie de câștig, veți avea șansa să colectați sau să pariați. Dacă alegeți să pariați câștigul, aveți șansa să o dublați sau să-l cvadruplați. Dacă vreți să dublați câștigul, trebuie să faceți o estimare corectă a culorii cărții care urmează să fie desenată și dacă vreți să cvadruplați câștigurile, trebuie să faceți o estimare corectă a suitei de cărți.

Acest slot beneficiază de 3 caracteristici bonus, inclusiv o caracteristică Safe Cracker Bonus, unde alegeți să câștigați de până la 100 de ori miza. Caracteristica Hot Pursuit Bonus este o pistă de bani cu premii mari ce vi le oferă mai departe.

Bonusul Free Spins Bonus vă oferă până la 100 de rotiri gratuite, cu toate câștigurile triplate – puteți declanșa, de asemenea, caracteristica Safe Cracker Bonus aici care triplează rezultatul potențial de până la 300 de ori miza.

Disponibil pe desktop, tabletă și mobil, această capricioasă crimă vine cu o rundă de alegere, o pistă de multiplicare și o rundă de opțiuni care oferă până la 100 de rotiri gratuite cu toate plățile triplate. La fel ca multe sloturi de la Novomatic, pentru cazinourile online, design-ul în Cops’n Robbers îți dă o senzație reală de desene animate. Alăturându-se cărților de joc de la A la 9, sunt o polițistă și un polițist de sex masculin.

Cele mai recompensatoare simboluri sunt judecătorul purtător de perucă și mașina de polițist care acordă de aproape 40 de ori miza totală dacă aterizați 5 pe o linie de plată.

Uitați-vă și după câinele de pază care este simbolul Wild – ori de câte ori face parte dintr-o combinație câștigătoare, această plată este dublată. Singura excepție este dacă obțineți 5 simboluri Wild pe o linie de plată – gestionați-o și veți câștiga de 500 de ori miza totală (sau 20.000 de monede).

Imaginea nu este cea mai sofisticată aici, dar în acest caz se potrivește destul de bine cu tema, mai ales în asociere cu coloana sonoră în stilul inspectorului Gadget. Cops’n Robbers este un slot de înaltă calitate, care se întoarce în perioada clasică de băieți buni și băieți răi și ne oferă acțiuni cu mișcări rapide și sporire a rotirilor gratuite – este foarte distractiv!

Despre Cazinourile Online
Toate jocurile de noroc din mediul online au caracteristici proprii și am învățat din experiență că la jocurile de cazinouri online este nevoie de o adevarată strategie, nu doar să iți încerci norocul. În primul rând trebuie să știi cum să alegi cazinoul potrivit și apoi jocul potrivit. Jucătorii cu experiență și cei care citesc recenziile jocurilor și a cazinourilor online își cresc șansele de câștig.
Secțiuni din Blog
Articole recente
Recent News
Lucky Lady’s Charm 09 ian. 2024
Recent News
Leprechaun goes to Hell 10 sept. 2018
Recent News
Dead or Alive 08 sept. 2018
Recent News
Bonusuri Gratuite 04 sept. 2018
Recent News
Sweet Alchemy 22 aug. 2018