Book Of Ra Deluxe

Book Of Ra Deluxe

Book Of Ra Deluxe, după succesul uriaș al clasicului slot Book of Ra, varianta îmbunătățită nu putea fi decât mai atractivă, ceea ce s-a și întâmplat. Compania de software Novomatic, inființată in 1980 și cel mai mare furnizor de aparate de jocuri in cazinourile terestre, a decis să își folosească experiența și să intre în industria jocurilor online. Aceștia au creat un joc de slot care permite jucătorilor să participe într-o aventură in Egiptul antic.

Nu există jucător la cazinou online care să nu fi încercat jocul de slot Book of Ra Deluxe măcar o data in viată. Un joc care ne invită să avem câștiguri de top printre simbolurile și piramidele egiptene; se află între preferințele jucătorilor de pretutindeni, disponibil și în varianta pentru cazinourile online.

Prezentare Book Of Ra Deluxe

Pregătește-te să urmărești cu sufletul la gură cum apar pe role exploratorul, cartea lui Ra, scarabeii și sarcofagele! Intrați in jocul Book of Ra Deluxe slot si bucurați-vă de o armonie vizuală de culori frumoase și luminoase. Veți fi teleportați în timp și vă veți găsi înconjurați de piramide, mari faraoni, temple, hieroglife și toate lucrurile asociate cu această temă misterioasă.

Scopul dumneavoastră în acest joc constă în potrivirea simbolurilor aliniate în combinațiile căștigătoare. Aliniați numărul minim necesar de simboluri identice de-a lungul unei linii de câștig, care rulează de la stânga la dreapta fără întrerupere și veți fi câștigător! Book of Ra Deluxe este un joc video slot cu 5 tambururi de 10 linii de plată. Acest joc cu temă egipteană veche vă permite să explorați si să descoperiți comorile ascunse ale faraonilor.

[table_list num=”3″ sort=”date”]

Book Of Ra Deluxe, este un joc slot foarte popular in Germania și prezența sa a crescut foarte mult și în Marea Britanie sau Romania. Book of Ra Deluxe este de fapt versiunea îmbunătățită a jocului original Book of Ra. Noul joc are 10 linii de plată în loc de 9, iar grafica și animațiile au fost deasemenea îmbunătățite.

Simbolurile Book Of Ra Deluxe

Simbolurile includ un Faraon, Zeita Cleopatra, un Scarab, un arheolog de tip „Indiana Jones” și Cartea de Aur a lui Ra, precum și genericul As, Regele, Regina, Jack și 10. Acest joc vine cu un jackpot de 500 de monede, care nu este neapărat grozav, dar Book of Ra Deluxe compensează în multe alte moduri. În primul rând, efectele sonore vă vor face să vă simțiți ca într-un cazinou real și vă veți simți mângâiați de aceste sunete familiare.

În al doilea rând, interfața este prezentată în culori vii, iar simbolurile speciale mențin interesul asupra jocului. Book of Ra Deluxe se adresează tuturor jucătorilor, atât celor care intră in joc cu bani puțini, cât și celor care sunt dispuși să plătească bani mulți pentru o rotire. Principala atracție a jocului Book of Ra Deluxe este sistemul de bonusuri “Bonus Feature”.

Puteți activa acest lucru prin obținerea a 3 sau mai multe simboluri Book of Ra – acest lucru va activa sistemul de bonus. Veți primi 10 rotiri gratuite împreună cu un multiplicator de 2x, ceea ce înseamnă că toate caștigurile din cele 10 rotiri gratuite vor fi dublate.

De asemenea veți observa ca există un simbol special de extindere; această opțiune este aleasă înainte de începerea funcției de bonus gratuite. Acest simbol se poate extinde pentru a acoperi 3 pozitii pe rolă, ceea ce va crește câștigurile. În cele din urmă puteți obține mai multe rotiri gratuite prin obținerea a 3 simboluri Book of Ra pe role.

Book of Ra Deluxe este un joc de sloturi foarte bun, venerat in cazinourile terestre și cazinourile online, potrivit atât pentru începători, cât și pentru cei mai experimentați. Natura clasică și simplă a acestui joc slot și faptul că acesta este atât de strâns legat de sloturile populare clasice în cazinourile terestre, este cu siguranță una dintre principalele caracteristici care atrag atât de mulți jucători.

Cu bune și cu rele, cert este că Book of Ra Deluxe rămâne unul din cele mai atractive și mai populare jocuri de slot din toate timpurile. E mereu distractiv să intrăm în pielea exploratorului în povestea cu faraoni și piramide, iar jocul reprezintă cu siguranță o opțiune demnă de încercat măcar o dată și de către începători.

  • Număr de role: 5
  • Linii căștigătoare: până la 10
  • Direcția liniilor câștigătoare: de la stânga la dreapta
  • Simboluri speciale: Scatter (Book)
  • Bonusuri: Da
  • Funcția gamble: Da
  • RTP 95,03%
Despre Cazinourile Online
Toate jocurile de noroc din mediul online au caracteristici proprii și am învățat din experiență că la jocurile de cazinouri online este nevoie de o adevarată strategie, nu doar să iți încerci norocul. În primul rând trebuie să știi cum să alegi cazinoul potrivit și apoi jocul potrivit. Jucătorii cu experiență și cei care citesc recenziile jocurilor și a cazinourilor online își cresc șansele de câștig.
Secțiuni din Blog
Articole recente
Recent News
Lucky Lady’s Charm 09 ian. 2024
Recent News
Leprechaun goes to Hell 10 sept. 2018
Recent News
Dead or Alive 08 sept. 2018
Recent News
Bonusuri Gratuite 04 sept. 2018
Recent News
Sweet Alchemy 22 aug. 2018