Book of Dead

Book of Dead

Book of Dead este un slot video care rulează pe platforma software Play’n GO și poate fi redat pe dispozitive desktop, mobil și tabletă. Slotul are 5 role, cu trei rânduri și până la 10 linii de câștig, fiind inspirat din perioada Egiptului Antic și de cultura lor. Jocul Book of Dead, pentru cazinouri online urmează exploratorul Rich Wild și aventurile sale.

[single_affiliate title=”NetBet” size=”big”]

L-am văzut pe Rich Wilde în aventurile sale în mai multe sloturi Play’n GO, toate tinzând să fie jocuri destul de riscante, dar în general toate au o comoară binemeritată la final. Rich Wilde este un om aflat într-o misiune de a descoperi unele dintre cele mai mari artefacte ale lumii; el este acum in Egipt pentru a jefui mai multe morminte. Jocul respectiv putem spune că este asemănător cu Boof Of Ra Deluxe.

Book of Dead, un joc aventuros

Acest slot, Book of Dead, este de departe un joc periculos și aventuros. Slotul are un design incredibil, cu 5 role maro care se rotesc în coloane de aur decorate, în fața a ceea ce ar putea fi intrarea într-un mormânt.
Există 11 simboluri diferite în joc cu 9 simboluri normale și 1 simbol scatter gratuit (Book of Dead) care acționează și ca wild.

Simbolurile de înaltă valoare îl includ pe Rich Wilde însuși, care vă poate oferi de 5000 de ori miza de linie atunci cand apar 5 simboluri pe linia de plată.

Simbolul Book of Dead este simbolul wild si scatter – când apare ca o sălbăticie el poate înlocui orice alt simbol al rolei pentru a vă ajuta să formați combinații câștigătoare. Când apare ca și scatter, sunt necesare 3 sau mai multe simboluri oriunde pe role pentru a putea declanșa caracteristica Free Spins. Aici vei fi răsplatit cu 10 rotiri gratuite.

Book of Dead, rotiri gratuite

Cu toate acestea, aveți grijă să găsiți 3 simboluri scatter ale cărții, deoarece acestea vă vor oferi încă 10 rotiri gratuite. Mai important decât asta, un simbol este ales aleatoriu înainte ca opțiunea să înceapă să acționeze ca un simbol special de extindere. Dacă obțineți acest simbol pe câteva role, acesta vă poate oferi niște victorii uriașe. După fiecare rotire câștigătoare aveți ocazia să pariați câștigurile dumneavoastră.

Acest lucru se poate face într-un joc de cărți roșu/negru în aveți varianta 50/50 sau șansa de a vă dubla câștigul.

Există pantru simboluri de mare valoare și acestea includ Rich Wilde și trei reprezentări ale zeilor egipteni; 10, J, Q, K și A sunt valori inferioare. Book of Dead este un slot cu efecte vizuale deosebite datorită animațiilor moderne și a jocului rapid; este un joc volatil cu o victorie maximă pe rotație de până la 5000 de ori miza dumneavoastră.

În ciuda designului simplu, acest slot este capabil să producă câștiguri masive datorită caracteristicii extraordinare de bonus.

Book of Dead se dovedește a fi un slot foarte popular datorită variației și similitudinii sale cu alte jocuri clasice de la Novomatic. Câștigurile mari vor proveni din caracteristica de rotiri gratuite, dar trebuie să fii foarte răbdător și să te aștepți la o mulțime de vrăji.

Book of Dead este o altă piesă plăcută de hoție de la Rich Wilde și este la fel de calitativă ca și alte jocuri de la Play’n GO. Odată ce ați declanșat rotirile gratuite, există multe de câștigat acolo.

Despre Cazinourile Online
Toate jocurile de noroc din mediul online au caracteristici proprii și am învățat din experiență că la jocurile de cazinouri online este nevoie de o adevarată strategie, nu doar să iți încerci norocul. În primul rând trebuie să știi cum să alegi cazinoul potrivit și apoi jocul potrivit. Jucătorii cu experiență și cei care citesc recenziile jocurilor și a cazinourilor online își cresc șansele de câștig.
Secțiuni din Blog
Articole recente
Recent News
Lucky Lady’s Charm 09 ian. 2024
Recent News
Leprechaun goes to Hell 10 sept. 2018
Recent News
Dead or Alive 08 sept. 2018
Recent News
Bonusuri Gratuite 04 sept. 2018
Recent News
Sweet Alchemy 22 aug. 2018